Inici Infoescoles Festa de la Primavera al CEIP Gabriel Castellà

Festa de la Primavera al CEIP Gabriel Castellà

COMPARTIR

[Img #14155]Divendres tota l’escola  Gabriel Castellà ens vam desplaçar  al complex esportiu de les Comes per tal de celebrar la Festa de la Primavera, Ens hem  distribuït per grups de diferents edats on els grans s’han fet càrrec dels petits mentre realitzaven conjuntament les diferents activitats. Un cop acabades les proves hem gaudit d’un dinar a l’aire lliure.

[Img #14156]

Després d’un bon àpat i per fer baixar el dinar hem fet una bona passejada fins  arribar a l’escola. Una vegada més hem celebrat l’arribada d’aquesta bonica estació,  que en el transcurs d’aquests últims anys s’ha convertit en una activitat que els nens esperen amb molta il•lusió.
 

Casalet a l’Escola Bosc

 

Per a aquestes vacances de Setmana Santa hem organitzat un casalet d’activitats infantils per a tots aquells nens i nenes que vulguin compartir amb nosaltres el seu temps lliure.
 
Per a més informació o poder fer la inscripció a les activitats, podeu enviar-nos un e-mail a: escoladelbosc@gmail.com o posar-vos en contacte amb l’AMPA de l’Escola Gabriel Castellà, on us facilitaran el full d’inscripció i la documentació que cal aportar.

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*