Inici Destacats FemEsport, nova iniciativa per obrir la pràctica esportiva a tothom

FemEsport, nova iniciativa per obrir la pràctica esportiva a tothom

COMPARTIR

 

El Consell Esportiu de l’Anoia posa en marxa la iniciativa FemEsport amb la voluntat d’incrementar la pràctica esportiva no vinculada a l’esport Federat entre adults i joves. La iniciativa s’ha presentat amb la presència de la regidora d’Esports i presidenta del Consell Esportiu de l’Anoia, Patrícia Illa, acompanyada de la directora de l’escola Maristes Igualada, Montse Pons i el Conseller Comarcal d’Esports i Cultura, Rafel Galván.

Patrícia Illa ha posat en valor el model esportiu català “ a Catalunya existeixen dos models esportius: el federat de rendiment, que busca la professionalització i el màxim nivell, amb nombrosos clubs a la nostra ciutat d’altíssim nivell; i l’esport popular, que fomenta els valors de l’activitat física i el passar-ho bé per sobre del rendiment i professionalització”.

L’esport popular, cobert en part per l’esport escolar amb la participació de nombroses escoles i alguns clubs als Jocs Esportius Escolars de l’Anoia, suma així noves disciplines i fins i tot una activitat poliesportiva per a adults.

La directora de l’escola Maristes Igualada, Montse Pons, per la seva banda ha posat de manifest “la voluntat de l’Escola de cedir les seves instal·lacions per fomentar la pràctica esportiva popular, entre els adults i joves i sobretot entre les dones, ja que cal fomentar que l’esport popular femení tingui una gran participació.”

Les inscripcions estan obertes al web del Consell Esportiu de l’Anoia, https://www.ceanoia.cat/esports/femesport/779

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*