Inici Destacats Èxit de la festa de la Gent Gran 2023 de la Torre...

Èxit de la festa de la Gent Gran 2023 de la Torre de Claramunt

COMPARTIR

Dijous 20 d’abril van començar als actes organitzats per celebrar una nova edició de la festa de la Gent Gran 2023, i es va fer amb l’excursió a La Colònia Güell a Cervelló amb esmorzar i dinar al Restaurant el LLedoner a Vallirana i amenitzada en acabar amb ball amb el duet Alma.

Com ja s’ha fet aquests darrers anys, l’àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament, va voler felicitar a totes aquelles parelles residents al municipi que durant aquest any 2023 celebren les noces d’or. Així, divendres 21, es va celebrar un dinar amb les 7 parelles que enguany celebraven els 50 anys de casats. Es va fer al restaurant Cal Frare i els van acompanyar de l’alcalde, Jaume Riba i la regidora de Cultura i Festes, Ana Madrid. També se’ls va obsequiar amb un detall personalitzat commemoratiu de l’acte i una planta.

El mateix divendres a la tarda es va realitzar el ja tradicional bingo amb premis pels guanyadors de bingo amb un pernil i a la línia unes ampolles de vi, i per a tots els participants es va oferir un berenar.

La festa va continuar dissabte 22 d’abril, al pavelló d’esports, on es va celebrar l’acte central de la festa, el dinar de la festa de la gent gran que va estar amenitzat amb el mag i humorista Isaac Jurado i el seu espectacle » Imperfecto» on a part de la màgia a l’escenari, va fer màgia de prop. Seguidament, al dinar, l’alcalde i autoritats van fer entrega d’una placa commemorativa a les persones de més edat del municipi; Remedios Fernández Yebra, Leonaditas Fernandez Yebra i Victor Lorenzo Bartomeu. També es va oferir un petit detall en record d’aquest dia a tots els assistents.

Diumenge a la tarda va finalitzar la festa amb l’actuació del grup Vella Amistat, amb l’espectacle playback ILUSION, que van fer la seva actuació al pavelló d’esports de Vinçó.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*