Inici Hoquei Esperant els Reis, l’Igualada Hoquei Línia juga un partit ajornat

Esperant els Reis, l’Igualada Hoquei Línia juga un partit ajornat

[Img #3580]Porters: Miquel Rabell i Jordi Marimon.
Jugadors de camp: Xavi Àlvarez, Oriol Morera, Albert Mudarra, Clàudia Navarro,Hector Rodríguez,Carles Sanllehí i Marc Torrents.

Els igualadins es van desplaçar a Barcelona a jugar un partit ajornat, i amb pocs entrenaments i després de molts dies aturats pel Nadal, ens retrobem amb la competició a la difícil pista del Sant Andreu.

La nit freda però amb ganes de competir, de fer això que tan ens agrada, veure i jugar a hoquei, i la nit no ens va decebre, amb un gran partit.

Com ens pensaven, el joc dels barcelonins va estar a l’alçada, amb un bon joc d’equip, molt ordenat i aprofitant la velocitat dels seus davanters, però els igualadins van sortir molt concentrats i van treballar molt en defensa, i es des d’aquesta posició, des de l’ordre defensiu des d’on es van posar les bases per començar a avançar-nos en el marcador, fins a dues vegades es va foradar la porteria del Sant Andreu, però ells també van aprofitar i en les errades també van treure profit, i aconsegueixen marcar abans de finalitzar la primera part, i amb 1-2 finalitza la primera part.

A l’inici de la segona part els igualadins van sortir una mica adormits i els barcelonins van empatar a dos gols, el partit comença de nou, el joc anava d’una porteria a l’altra amb bones jugades, però quan no va ser la defensa, era el porter amb una bona actuació, el joc era vistós i sols mancava el gol, en Toni demana temps mort i posa una mica més de pebre, els demana més als jugadors i aquest responen amb una sola veu i es posa una marxa més, els igualadins comencen a trenar jugades i arriba el tercer gol dels igualadins 2-3, el gol dona una empenta més als igualadins i deixa un moment grogui als barcelonins i arriba el quart gol igualadí 2-4 manquen pocs minuts per finalitzar el partit i els igualadins miren de tancar la defensa i surten en ràpids contraatacs, que acaba amb el cinquè gol igualadí el 2-5 que fa que el partit acabi ens pocs segons, els primers punts de l’any marxen cap a igualada.