Inici Cartes dels lectors Escombraries de l’ALDI, rates i Ajuntament

Escombraries de l’ALDI, rates i Ajuntament

COMPARTIR

Al carrer Bisbe Perelló veiem les rates córrer pel carrer. I sabem quina és la causa. El supermercat ALDI deixa les seves escombraries en uns contenidors, a vegades sense tapa, en un lloc inadequat: una espècie de caixa amb dues portes sense tancar. Al cap de poca estona de llençar les escombraries, i abans de què passin els escombriaires, hi ha gent que les remena per tal d’emportar-se menjar que el supermercat ha llençat. Com és inevitable, part d’aquest menjar va a parar al terra.

Això passa cada dia i ningú ho neteja. I com a conseqüència venen les rates i els coloms. L’ALDI diu que tancar la caixa no serveix de res ja que han provat de tancar les portes amb un candau i els hi trenquen. I és cert. Hem parlat amb l’Ajuntament i els hi hem donat el que considerem la millor solució: que traslladin els contenidors a la part davantera de l’ALDI. Tenen molt espai, no hi ha veïns i com que serien visibles segur que el propi ALDI procuraria que estiguessin nets. Són les escombraries que generen ells i per tant si hi ha molèsties és lògic que les solucionin ells. Prop del nostre carrer hi ha el Carrefour. Tenien un problema semblant i bé que el van solucionar.

També val la pena esmentar que pel nostre carrer passen molts alumnes del col·legi Gabriel Castellà i que la caixa i els contenidors són sovint fets servir per jugar, amb el perill d’infecció que això suposa en cas d’una simple rascada.

En definitiva, els veïns patim un problema greu de sanitat (rates i coloms) i un espectacle diari bastant deplorable (gent remenant escombraries) que no hem ocasionat nosaltres i que volem que es resolgui.

I l’Ajuntament?

Ens hem queixat diverses vegades i la resposta ha sigut molt bones paraules però cap solució. Es veu que són més importants els problemes estètics d’un supermercat que els problemes de salut i higiene dels ciutadans, ciutadans que des de molts anys abans de l’arribada de l’ALDI han pagat religiosament els seus impostos.

I si algú dubte del que diem, podem ensenyar tot tipus de fotos de rates passejant, de gent remenant els contenidors i de la brutícia acumulada.

Ens agradaria que l’Ajuntament posés fil a l’agulla i solucionés el problema definitivament.

Els veïns afectats han redactat aquest escrit dirigit a l’associació de veïns del barri de Montserrat (AVBM) perquè aquesta ho remeti als mitjans de comunicació.

Escrit al que l’AVBM s’adhereix en el seu contingut.

L’associació de veïns del barri de Montserrat aquest dilluns dia 20 ha tingut una reunió amb el senyor Miquel Vives regidor de l’Ajuntament d’Igualada el qual s’ha compromès a que en un termini màxim de deu dies convocarà una reunió amb els veïns afectats, l’associació i el representant de ciutadans, per tal d’exposar-los la situació actual de les negociacions amb l’empresa ALDI.

Associació Veïns Barri Montserrat

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*