Inici Destacats Escola Mowgli adquireix el centre de secundària Escola Anoia

Escola Mowgli adquireix el centre de secundària Escola Anoia

COMPARTIR

L’Escola Mowgli ha anunciat l’adquisió de la totalitat del centre de secundària Escola Anoia. Fa un any, Fundació Escola Mowgli va adquirir les participacions de l’escola de l’Ateneu Igualadí, en tant que l’Escola va passar a ser un centre públic. Ara ha adquirit també les participacions de l’Escola Jesús Maria d’Igualada.

L’Escola Anoia, una escola concertada de secundària, va néixer el curs 1996-1997, quan es va canviar la Llei d’Educació i es va implantar la Primària i la Secundària. En aquell moment, tres escoles de primària, el Col·legi Jesús Maria, les Escoles de l’Ateneu Igualadí i la Fundació Escola Mowgli, van veure la necessitat de donar una continuïtat als seus alumnes en aquesta nova etapa. De la fusió i de l’adaptació dels projectes educatius d’aquestes tres escoles va sorgir l’Escola Anoia.

L’Escola Mowgli celebra el que considera «un pas endavant molt important» en els seus 62 anys d’història, oferint un projecte educatiu continuat des de la Llar d’Infants fins a secundària. L’Escola Anoia mantindrà les dues línies actuals.

Els dos centres anuncien que seguiran mantenint la seva autonomia de funcionament «però establiran sinèrgies que els reforçaran, com ara l’ús compartit de les instal·lacions o dels serveis. També hi haurà una major vinculació amb el professorat i equip directiu d’ambdós centres, un ampli contacte i cooperació entre els alumnes, aprenentatges compartits, corresponsabilitat i participació.»

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*