Inici Teatre Es posen a la venda les entrades de La Mostra d’Igualada

Es posen a la venda les entrades de La Mostra d’Igualada

COMPARTIR

[Img #29037]La Mostra d’Igualada ha obert aquest dilluns la venda d’entrades  de la 27a edició. Per tant, el públic ja pot adquirir les entrades pels espectacles de pagament de la fira de teatre infantil i juvenil, encara que de moment, la venda activa és únicament on-line a www.lamostraigualada.cat/la-mostra/venda-dentrades.

 

Del dia 1 al 3 d’abril, les entrades es podran adquirir també a les taquilles del Teatre Municipal l’Ateneu. A partir del dia 7 d’abril, ja durant la fira, s’obriran les taquilles de La Mostra, ubicades al vestíbul dels antics cinemes Kursal. Del 8 al 10 d’abril hi haurà instal·lades, a més a més, les taquilles de La Mostra Jove a L’Escorxador per tal que els joves puguin comprar-hi directament les entrades dels espectacles d’aquest espai.

 

El preu normal de les entrades és de 8 euros (tots els infants a partir de tres anys hauran de pagar entrada) i hi ha diversos descomptes aplicables: els menors de 13 anys, les persones aturades, pensionistes, jubilades, amb carnet de família nombrosa i els socis del Carnet Jove tenen les entrades reduïdes a 5 euros. A més, els socis del Club TR3SC, Abacus Cooperativa i l’Ateneu Igualadí, i els lectors del diari Ara i subscriptors de La Veu de l’Anoia i Regió7 gaudiran de dues entrades al preu reduït de 5 euros. Per gaudir de tots aquests descomptes –que no són acumulables– caldrà presentar el carnet corresponent a taquilla.

 

Els socis del Club Super3 tenen entrades gratuïtes a cinc funcions del cap de setmana. Són per als espectacles Cubs de Bambalina Teatre Practicable (dissabte 9 a les 10:15h), Mobil de La Güasa Circo Teatro (dissabte 9 a les 19:30h), Dibi Dubi Dubà d’Inspira Teatre (dissabte 9 a les 21h), Wabi-Sabi de Mons Dansa (diumenge 10 a les 10:15h) i Viatge al centre de la terra (s.XXI) de Roseland Musical (diumenge 10 a les 18h). Per gaudir de la invitació cal que recullin l’entrada a les taquilles ensenyant el carnet.

 

Finalment, recordar que l’espectacle inaugural BasketBeat de Big Band Basket Beat Barcelona és gratuït, però amb aforament limitat, per la qual cosa és imprescindible recollir-ne l’entrada a taquilles. D’altra banda, els espectacles que es duen a terme al Kiosk del Rec – Club dels Professionals (Be God Is d’Espai Dual i Abandónate mucho de Las XL) tenen un preu únic de 5 euros amb consumició inclosa i només es poden adquirir al mateix espai a partir d’una hora abans.

 

Punts de venda d’entrades

 

Venda d’entrades online: a partir del 21 de març

 

Venda d’entrades a taquilla:

 

Taquilles del Teatre Municipal l’Ateneu: de l’1 al 3 d’abril al Passatge d’En Vives
Divendres 1: de 18h a 20h
Dissabte 2: d’11h a 13h i de 18h a 20h
Diumenge 3: de 18h a 20h

 

Taquilles de La Mostra d’Igualada: del 7 al 10 d’abril al vestíbul dels antics cinemes Kursal (c/ Sant Magí, 29)
Dijous 7: de 9h a 20:30h
Divendres 8: de 9h a 22h
Dissabte 9: de 9:30h a 21h
Diumenge 10: de 9:30h a 18h

 

Taquilles de La Mostra JOVE: del 8 al 10 d’abril a L’Escorxador (c/ Prat de la Riba, 47)
S’hi podran comprar les entrades dels espectacles que es representin en aquest espai, des d’una hora abans de l’inici de cada funció. Les entrades dels espectacles de La Mostra JOVE també es podran comprar a les taquilles de La Mostra (Kursal).

 

Espectacles al Kiosk del Rec – Club dels Professionals
L’entrada pels espectacles ‘Be God Is’ d’Espai Dual (divendres 9 a les 24h) i ‘Abandónate mucho’ de Las XL (dissabte 10 a les 24h) només es podrà adquirir al mateix espai a partir d’una hora abans. Tindrà un preu únic de 5 euros amb consumició inclosa.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*