Inici Destacats ERC Piera presenta els primers sis llocs de la seva candidatura a...

ERC Piera presenta els primers sis llocs de la seva candidatura a les eleccions municipals

COMPARTIR

Aquest diumenge 29 de gener, les bases d’Esquerra Republicana de Piera, han escollit les sis primeres persones que formaran la candidatura republicana a les properes eleccions municipals del 28 de maig del 2023.

Un cop es va fer públic que la Neus Núñez i Bosch seria la candidata a l’alcaldia dels republicans, ara es publiquen els cinc següents noms de la llista: com a número 2 es presenta la Raquel Calsina Galán, el número 3 serà l’Àngel Sabaté i Solà, la 4a posició l’ocuparà la Susana Jornalé Villarroya, de 5 es presenta en Xavi Pizarro Homs, i, tancant aquest bloc, com a número 6, la Rebeca Oliva Martínez.

Els republicans presenten doncs una llista renovada, amb cares noves i el mateix propòsit: fer de Piera un millor lloc on viure. Esquerra Republicana de Piera afirma seguir treballant per formar un equip divers, treballador i guanyador, amb moltes idees, ganes i il·lusió. L’equip republicà afirma tenir equip i projecte per a la vila, tenint molt presents també els barris i pobles; i un sentiment comú: que s’estimen Piera. Alhora, avancen que pròximament donaran més detalls sobre els membres de la candidatura republicana.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*