Inici Infoescoles English Week a Montclar

English Week a Montclar

COMPARTIR

[Img #20576]Aquest mes de febrer, les alumnes de 4t i 5è de primària del Montclar han pogut gaudir de l’English Week, és a dir una setmana sencera de treball amb unes monitores angleses de l’empresa Home to Home.

 

[Img #20577]Les alumnes, molt contentes, van donar la benvinguda a l’Iga i l’Ashley i, després de les presentacions formals es van posar a treballar els diferents tipus de transports, fent una menció especial al bus vermell famós a tot el món. També van confeccionar un llibre de viatge, murals, manualitats… on anaven mostrant tot el que havien fet durant la setmana: tradicions, menjars, mitjans de transport, celebracions, etc.

 

Un dels moments més lúdics del dia era l’hora de dinar que elles anomenaven “At the canteen” perquè situades a l’Aula Polivalent de Primària, dinaven juntes 4t i 5è amb les monitores i les professores. Era diferent!!

 

El dimecres va llevar-se blanc per la neu i no hi va haver escola, però van poder recuperar aquest dia el dimarts 17, finalitzant així amb aquest English Day la setmana d’immersió a la llengua anglesa que forma part del Projecte Lingüístic de l’escola.

 

Sens dubte ha estat una experiència profitosa, una altra de les moltes activitats en llengua anglesa que Montclar promou des de la LLar fins al Batxillerat.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*