Inici Destacats Endesa reforma de la subestació de La Fortesa, a Piera

Endesa reforma de la subestació de La Fortesa, a Piera

COMPARTIR

Endesa ha finalitzat recentment les tasques de reforma a la subestació de La Fortesa, al municipi de Piera, amb una inversió de 65.000 euros. La Companyia ha fet una actuació al parc de 110kV, on hi ha instal·lat un nou seccionador de barres i un transformador de tensió. Aquesta intervenció suposa una millora en la qualitat del servei dels municipis d’Argençola, Bellprat, Calaf, Calonge de Segarra, Castellfollit de Riubregós, Copons, Jorba, Montmaneu, Òdena, els Prats de Rei, Pujalt, Rubió, Sant Martí de Tous, Sant Martí de Sesgueioles, Sant Pere Sallavinera i Santa Maria de Miralles.

Concretament, Endesa hi ha instal·lat un nou seccionador de barres entre les posicions de dos transformadors i hi ha instal·lat un nou transformador de tensió. L’objectiu d’aquesta actuació és separar el parc de 110 kV en dos de manera que, en cas d’actuacions de manteniment, no sigui necessari el descàrrec total de la instal·lació i es minimitzi la interrupció del servei dels veïns.

Amb aquest tipus d’actuacions, des d’Endesa es treballa per dotar les infraestructures elèctriques de les darreres novetats i millores tecnològiques amb l’objectiu de poder seguir oferint un servei de qualitat a tots els clients.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*