Inici Societat Empreses i Universitat apropen les Professions de Futur als alumnes del Campus...

Empreses i Universitat apropen les Professions de Futur als alumnes del Campus d’Igualada

COMPARTIR

Un any més el Campus Universitari d’Igualada i la Fundació UEA col·laboren per organitzar la Jornada Professions de Futur al campus igualadí. La jornada s’ha celebrat aquest dilluns, 13 de maig, a la sala d’actes de l’edifici del Pla de la Massa i ha comptat amb la participació de diferents empresaris de la comarca de l’Anoia.

La Jornada Professions de Futur, adreçada a alumnes i professors del Campus d’Igualada, vol ser una estratègia d’aprenentatge, innovació i cooperació entre el teixit empresarial i els futurs professionals que s’estan formant a la universitat.

A la jornada d’enguany els ponents han estat Josep Mª Gaona, de l’empresa Calaf Constructora; Albert Enrich, de l’empresa ABC Leather; Carles Solé, de l’empresa HMS Networks i Genís Concha, de l’empresa Rodi Motor Services. Totes elles es troben en àmbits professionals dels estudis que l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la UdL ofereix al Campus d’Igualada. L’acte també va comptar amb la ponència d’Anna Marsal, de la Fundació UEA, que va obrir la jornada amb la xerrada “Accedir al mercat laboral: competències” i també amb Grau Baquero i Rosa Cuadros, de l’EPS, que van parlar sobre les pràctiques en empresa.

Al finalitzar la jornada, es va obrir un torn de preguntes perquè els participants poguessin resoldre els seus dubtes sobre les possibilitats que aquests sectors econòmics poden aportar a la seva formació i a la seva carrera professional.

Les Professions de Futur és un programa impulsat per la UEA i que compta amb la col·laboració de diverses empreses i empresaris/es, i que té per objectiu apropar la realitat empresarial als centres educatius de la comarca; i també perquè els joves comencin a apreciar i valorar el teixit empresarial i industrial de la nostra comarca.

En marxa l’EPS Company Corner al Campus d’Igualada

Aquest mateix dilluns, 13 de maig, el campus igualadí ha posat en marxa el seu propi EPS Company Corner. Un espai de boosting professional skills adreçat als alumnes de l’Escola Politècnica Superior de la UdL que estudien a Igualada.

L’EPS Company Corner del Campus Igualada va tenir lloc aquest dilluns al migdia, just després de la Jornada de Professions de Futur. I la primera empresa visitant ha estat Rodi Motor Services.

Rodi Motor Services és una cadena de centres de mecànica integral de l’automòbil que va néixer el 1990 fruit de l’acord de col·laboració de dues empreses lleidatanes de l’automoció amb més de 50 anys d’experiència al sector, Pneumàtics Segur i Serveis Germans Esteve, a través de la societat Lleidatana del Pneumàtic. El seu creixement ha estat una constant, convertint-se en poc temps en la cadena líder en punts de distribució i serveis de mecànica integral de l’automòbil a Catalunya, Aragó, Galícia, Navarra i Illes Canàries.

El personal de RRHH de l’empresa va informar els alumnes interessats de les oportunitats laborals que ofereix l’empresa, les possibilitats de fer-hi el TFG/TFM o unes pràctiques curriculars o extracurriculars en diferents departaments; la Formació Dual en el cas dels alumnes del màster en Enginyeria Informàtica. Així mateix, els alumnes també van poder deixar el seu Curriculum Vitae.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*