Inici Cartes dels lectors Empenyent des de l’estranger

Empenyent des de l’estranger

COMPARTIR

Encara que visquem a l’estranger no ens oblidem que també hem d’empenyer. Hem d’empenyer als polítics, als periodistes, als governs… dels països on vivim. No és fàcil perquè som molt poquets. Intentem que ens rebin i que ens escoltin, però no és fàcil. Les ambaixades espanyoles no paren de posar-nos pals a les rodes intentant impedir, encara que sigui amb mentides i manipulacions, que aquesta gent ens escolti. Però nosaltres a “lo” nostre, endavant i sense por. Si ens mantenim units els acabarem tombant.

Diumenge l’ANC de Suècia, Noruega i Dinamarca va muntar diferents manifestacions de suport al Referendum i a la Independència a les capitals escandinaves.

Per anar a la manifestació de Copenague vam haver de fer gairebé 400 kilometres. A Escandinàvia les distàncies són llargues, però hi anirem les vegades que calgui.

Es van llegir manifestos, es van cantar els segadors. A Estocolm van aparèixer tres espanyols de l’ultradreta cantant el cara al sol i aixecant el braç.

La gent es va posar a riure, fins i tot algú va comentar: -no ens els podem treure de sobre ni emigrant a Suècia!. Sortosament per ells no hi havía cap policia. Als països democratics i civilitzats està totalment prohibit alçar el braç i cridar “sieg heil”.

A la manifestació de Copenhague hi va assistir un membre del Parlament danès que dóna suport al Referendum. Disset diputats del Parlament danès, de set partits diferents han demanat a Rajoy que dialogui de forma immediata amb el govern català. Els hi resulta incomprensible el que està fent el govern espanyol amb Catalunya.

Els que vivim a l’estranger de fet ja hem votat, ara us toca a vosaltres!. Endavant i sense por.

Núria Ferrer

La Torre de Claramunt/Kalmar (Suècia)

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Es de vergonya qu’els catalans facin aquet show a Europa . La gent a Europa preguntan amb ulls oberts: Irak i Catalunya junts demanan una independencia? Es impresentable!!! Quina vergonya em donan els catalans son rucs com el ruc cátala symbol de Catalunya, donen la nota de catetismo perque volen sortir d»Europa i es quedaran mes pobres q’una rata. Es per plorar

FER UN COMENTARI

*