Inici Destacats Els socialistes anoiencs celebren la victòria que mantindrà l’igualadí Jorbi Riba al...

Els socialistes anoiencs celebren la victòria que mantindrà l’igualadí Jorbi Riba al Parlament

COMPARTIR

El PSC Anoia celebra haver aconseguit ser la força més votada al conjunt de la comarca de l’Anoia per primera vegada en la història en les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest diumenge 12 de maig. Després d’unes eleccions en què la candidatura de Salvador Illa millora els resultats aconseguint 16.300 vots – el 26,05% del total – els socialistes celebren, a més, que Jordi Riba tornarà a ser diputat, convertint-se en l’únic representant de l’Anoia al Parlament de Catalunya.

En aquest sentit, Jordi Riba ha destacat que «és un honor tornar a ser diputat al Parlament de Catalunya amb uns resultats electorals del PSC a l’Anoia que són els millors a nivell històric i representen una valoració per part de la ciutadania de la feina ben feta al llarg del darrer mandat. Aquests resultats ens encoratgen per seguir treballant, a partir d’ara, per aconseguir les millors condicions en tots els àmbits per a la comarca de l’Anoia».

Finalment, Salvador Illa, el candidat a la presidència de la Generalitat de Catalunya i guanyador de les eleccions, ha destacat que «els catalans i les catalanes han decidit obrir una nova etapa per a tothom en la qual recuperar l’excel·lència dels serveis públics i tornar a posar a Catalunya al capdavant dels lideratges».

El PSC Anoia expressa el seu agraïment a militants, simpatitzants i votants «pel compromís, esforç i tenacitat durant setmanes, mesos i anys, i sense els quals la victòria no hauria estat possible».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*