Inici Cultura Els Moixiganguers d’Igualada fan els primers 4d8 de la temporada

Els Moixiganguers d’Igualada fan els primers 4d8 de la temporada

COMPARTIR

[Img #15762]Els Moixiganguers d’Igualada van completar amb èxit un intens cap de setmana que es va iniciar divendres al vespre amb un assaig a la fresca a la Rambla Sant Isidre, dins dels actes del «FirAnoia». L’assaig era molt important per la Colla que va centrar els esforços en les proves del 4de8, inèdit en aquest 2014 fins al moment, i en la que pot ser futura torre de 8 amb folre. 

 

Dissabte, els Moixiganguers es van desplaçar a Valls on van actuar a la Diada del Pati de la Colla Joves de Valls on també van actuar amb la companyia de la històrica colla dels Nens del Vendrell. Actuar a Valls, ciutat bressol dels castells, i actuar al costat de la Colla Joves de Valls va esperonar als Moixiganguers que es van presentar a plaça amb una actuació de màxims que s’iniciava amb una molt segura torre de 7. En segona ronda els morats van afrontar el que havia de ser el moment més important del dia, el 4de8, que en aquesta temporada presenta importants canvis a l’alineació i fins a aquest dissabte s’havia resistit. El castell va pujar segur fins a l’aleta i es va descarregar amb un intens treball a tronc i pinya. El primer 4de8 de la temporada va fer saltar l’alegria a les cares dels Moixiganguers que van tancar la seva millor actuació d’aquest any amb el 7de7 i el vano de 5, moment en què la Colla va voler-se sumar al dia de l’escola en català. 

 

Diumenge els Moixiganguers es van desplaçar al barri barceloní de Fort Pienc on van actuar amb els Castellers de la Sagrada Família, els Castellers del Poble Sec i els Castellers de Lleida. Contràriament al que es podia pensar després de l’exitosa actuació del dia anterior, la ressaca no es va apoderar dels igualadins que tot i presentar-se amb alguna camisa menys, van tornar a repetir actuació amb una preciosa torre de 7 i un 4de8 més segur que el del dia anterior. La diada es va tancar amb el 5de7 i el pilar de 5.

 

Cal destacar que amb aquest segon 4de8 de l’any aconseguit en menys de 24 hores, els Moixiganguers d’Igualada van tenir l’honor de fer de Fort Pienc, nova Plaça de 8.

 

Després d’aquest espectacular cap de setmana, els Moixiganguers d’Igualada esperen amb molta il·lusió la propera actuació el diumenge 29 de Juny a Igualada, a la Diada de Cal Tabola, on no descarten cap sorpresa en forma de castell inèdit. La Colla convida a tothom qui vulgui sentir el fet casteller, als assajos de cada dimecres (de 20 a 22h) i divendres (de 22 a 24h) al seu local, Cal Tabola, al carrer Sant Antoni de Baix 106-108 d’Igualada. 

 

Els castells que es van poder veure aquest cap de setmana són els següents:

 

Valls: Joves de Valls  2d8f 4d9f 4d8a p6, Nens del Vendrell 3d7 4d8 4d7a v5, Moixiganguers 2d7 4d8 7d7 v5

 

Fort Pienc: Castellers de la Sagrada Família i3/7ps,id3/7ps,4/7a,7/7id5/7,p5, Castellers del Poble Sec 4/7,5/7,3/7,p5, Castellers de Lleida id5/7,5/7,t7,4/7a,V5, Moixiganguers 2d7,4/8,5/7p5

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*