Inici Poliesportiu Els Màsters del CNI comencen la temporada a la travessia de Banyoles

Els Màsters del CNI comencen la temporada a la travessia de Banyoles

[Img #17279]El passat cap de setmana es va celebrar la 71 edició de la Travessia de l’Estany de Banyoles, de 2200 metres, amb la participació de 1.595 nedadors, dels quals 541 eren dones i 1054 homes. D’entre les nedadores participants destaca la presència de Mireia Belmonte, campiona olímpica en diverses modalitats i que tenia el récord de la Travessia i en aquesta ocasió la va tornar a millorar (dels 25 min 20 segons als 24 minuts i 52 segons). La secció de Màsters del CNI hi van participar amb els nedadors Gerard Gual, Robert Martin, David Carballo i Irina [Img #17280]Torelló.

Els resultats dels nedadors masculins de la secció de Màsters van ser: Gerard Gual va fer un temps de 29 min i 50 segons, quedant a la posició 57a de la seva categoria (de 215) i 161ª de la classificació general; Roberto Martin va fer un temps de 34 min i 06 segons, quedant a la posició 6a de la seva categoria (de 92) 41 min 09 segons, quedant a la posició 84 de la seva categoria (de 229) i 624ª de la classificació general.

Els resultats de la nedadora femenina de la secció de Màsters va ser: Irina Torelló va fer un temps de 33 min i 50 segons, quedant a la posició 4a de la seva categoria (de 62) i 170ª de la classificació general.

Amb aquesta Travessia els Masters acaben la temporada d’estiu de travessies amb un bon recull de medalles i bones posicions fruït d’un esforç continuat en entrenaments i treball.

Altres Travessies d’estiu realitzades

El nedador de la secció de Màsters del CNI Savi Ubals ha participat a la travessia de Vilanova i la Geltrú el passat 14 de setembre, amb un recorregut de 2000 metres, on hi participaven 167 nedadors, 122 homes i 45 dones, i 35 clubs de natació. El seu resultat va ser de 37 minuts i 29 segons, quedant 4t de la seva categoria i 22è de la classificació general. Amb aquesta travessia Ubals continua millorant temps respecte travessies anteriors.

Ernest Parcerisas aconsegueix un nou récord de Catalunya

El veterà nedador de la secció de Màsters del CNI, Ernest Parcerisas, va participar a la competició celebrada el passat dissabte 20 de setembre a la Piscina Olímpica Sant Jordi de Barcelona. Hi participaven 28 clubs (dels quals 13 eren extrangers) amb un total de 95 nedadors, dels quals 84 eren homes i 11 dones.

Així, el nedador igualadí va aconseguir la medalla d’or a la prova de 200 estils a la categoria de 80-84 anys, el que suposa un nou rècord de Catalunya. Aquest récord es suma als que ja disposava anteriorment: 16 récords de Catalunya i 10 récords d’Espanya en piscines tant de 25 com de 50 metres.

L’Ernest és un referent de constància i un exemple de passió per la natació, al qual és necessari felicitar i animar a continuar recollint récords i premis.