Inici Hoquei Elagi Deitg renova amb l’Igualada Hoquei Club

Elagi Deitg renova amb l’Igualada Hoquei Club

COMPARTIR

El capità i porter titular de l’Igualada Hoquei Club, Elagi Deitg Fàbrega, defensarà la porteria arlequinada, com a mínim, un any més. L’Elagi Deitg ha signat un compromís amb el club igualadí per les dues pròximes temporades, amb el format 1 + 1. L’actual capità arlequinat ha confessat que “l’Igualada és un dels clubs de la meva vida. Li estic molt agraït. Quan vaig arribar ja vaig dir que no m’agradaria moure’m gaire d’un equip durant la meva carrera esportiva i aquí m’estan donant l’oportunitat”.

El porter, format a les categories inferiors del Club Patí Vic, complirà l’any vinent la seva sisena temporada amb l’Igualada. Enguany ha disputat el seu cinquè any com a jugador arlequinat, des de que va arribar el 2012 al club anoienc. El primer any el va jugar en qualitat de cedit pel Vic, i els quatre darrers com a jugador igualadí a tots els efectes.

Elagi Deitg s’ha mostrat agraït amb el president del club, Manel Burón i la Junta Directiva perquè “mai han dubtat de mi i sempre m’han volgut”. També ha destacat la confiança de l’entrenador, Ferran López: “em va dir que em volia per l’equip”. El porter està firmant un bon any, sent el novè porter menys golejat de la competició, a més de ser una assegurança en les accions a pilota aturada.

La renovació del porter és la tercera del club després de que es confirmés la continuïtat de César ‘Tety’ Vives i Roger Bars fins el 2020.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*