Inici Teatre El Grup Teatral de Capellades presenta «El Miracle d’Anna Sullivan»

El Grup Teatral de Capellades presenta «El Miracle d’Anna Sullivan»

COMPARTIR

[Img #3137]El Grup Teatral de Capellades  enceta les festes Nadalenques portant a escena l’ obra “El Miracle d’Anna Sullivan”. Basada en la peça teatral sobre l’autobiografia de Helen Keller, The miracle worcker, traduïda al català per Carme Roca.

El text ens presenta la història d’una noia cega i sordmuda que viu sense educació fins als catorze anys.

Portada a la pantalla el 1962, mostra com Helen viu tancada en un terrible món de silenci i foscor des de la seva infància. Mai no ha sentit la veu de la seva mare fins que arriba de Boston, Anna Sullivan, una jove mestra que ha recobrat la vista fa poc temps i que agafant Helen de la mà, la porta exclusivament pel tacte,  -l’única eina que té per comunicar-se-, a un viatge miraculós des del temor i l’aïllament fins a la felicitat i la claror.

Un repartiment íntegrament de membres del Grup, que en arribar a les portes del 35è aniversari s’ofereix al públic com a celebració [Img #3135]festiva i popular per mostrar el grau de professionalitat adquirit al llarg dels anys.   

Us convidem a deixar-vos portar per la tendresa i emoció d’aquesta magnífica peça teatral. Enceteu les Festes Nadalenques venint al Teatre de la Lliga, a Capellades, aquest dissabte 22 de desembre a les 10h de la nit o bé el diumenge 23 de desembre a les 6h de la tarda.
Podeu trobar les entrades anticipades a les taquilles del mateix teatre el dijous dia 20 de les 19 a les 20,30 h i mitja hora abans de cada representació. També es poden encarregar per [Img #3136]telèfon, trucant al 696844798.

Mentrestant un equip jove està preparant la propera estrena de «Cervells en la Fosca» de Juli Manel Pou i Vilabella que es presentarà al públic anoienc la primavera de l’any vinent.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*