Inici Societat El Gran Recapte del Banc dels Aliments arriba a les 2.291 tones...

El Gran Recapte del Banc dels Aliments arriba a les 2.291 tones de menjar

COMPARTIR

[Img #2767]

El Gran Recapte del Banc dels Aliments ha recollit 2.291 tones de menjar durant la seva darrera edició, que va tenir lloc el passat cap de setmana. Així s’ha superat àmpliament l’objectiu de 1.400 tones que s’havia marcat la Fundació Banc dels Aliments.

El Gran Recapte es va celebrar el passat cap de setmana a través de 1.100 punts de recollida en mercats i supermercats de 200 poblacions d’arreu de Catalunya on es van recollir aliments de llarga durada com llegums, oli o conserves de peix. La campanya ha comptat també amb donacions «extraordinàries» d’empreses. La iniciativa però encara no ha acabat ja que fins el 15 de desembre es poden fer donacions a través de Facebook o missatge de mòbil.
El Gran Recapte del Banc dels Aliments ha superat el seu objectiu inicial d’arribar a 1.400 tones d’aliments de llarga durada, arribant a les 2.291 tones. Aquest menjar es començarà a distribuir des d’aquesta setmana a les més de 200.000 persones que reben ajuda mensualment dels bancs.

Fins el dia 15 aquells que ho vulguin encara poden participar a la campanya o bé clicant ‘M’agrada’ a la pàgina de Facebook del Gran Recapte, ja que per cada clic les empreses col·laboradores donaran un quilo d’aliments a benefici de la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments o bé a través d’un missatge al mòbil amb la paraula ‘QUILO’ al 28029.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*