Inici Futbol El derbi amistós entre el FS Montbui i el Can Titó acaba...

El derbi amistós entre el FS Montbui i el Can Titó acaba en empat

Aprofitant la jornada de descans per l’equip sènior del CFS Can Titó Vilanova els de Fidel Muñoz es van desplaçar, diumenge al matí, a la pista del FS Montbui per disputar un partit amistós: un derbi comarcal entre els equips de categoria més alta de la comarca.

L’equip sènior, tocat amb nombroses i importants baixes, es va presentar al poliesportiu de Mont-aQua amb la intenció de seguir treballant i preparar les dues finals que té a la lliga per aconseguir el seu objectiu: la permanència.

El partit es va posar de cara en els primer minuts, ja que en una gran jugada individual de Víctor Rodríguez li arribava la pilota a Tarek per fer pujar el 0 a 1 al marcador. Pocs minuts després el FS Montbui empataria el partit.

L’1 a 2 va arribar en una jugada amb molta fortuna, ja que en una sortida de córner un jugador del FS Montbui va introduir la pilota en pròpia porteria. Un minut més tard Jordi Dalmases aconseguia fer l’1 a 3 pels de Can Titó. L’equip local va poder empatar el matx just abans d’arribar al descans (3 a 3).

A la represa, mateixa tònica que a la primera part, jugada individual de Víctor Rodríguez i quan només s’havien disputat 10 segons feia pujar el 3 a 4 a l’electrònic. A falta de 2 minuts el FS Montbui va aconseguir posar el 4 a 4 final.

El pròxim partit de l’equip sènior serà el dissabte 21 de març a dos quarts de 6 a la pista del Frederic Mistral, rival directe per a la permanència.

Juvenils: FS Olesa 4-1 CFS Can Titó Vilanova

Pel que fa als juvenils van encaixar una derrota contundent a la pista del líder que no reflecteix, però, el que es va veure al rectangle de joc.

El partit va començar amb clar domini visitant amb 3 ocasions que no van saber aprofitar. Després, va haver-hi un intercanvi d’ocasions per part d’ambdós equips, però cap ocasió va ser materialitzada en gol. Al descans es va arribar amb empat a 0.

A la represa, Daniel Degràcia marcava i avançava en el marcador els vilanovins. Els locals aconseguien empatar a 1 en una transició ràpida, igual que el 2 a 1. I a partir d’aquest moment, va començar l’espectacle. Amb el porter vilanoví Albert Macià lesionat després de rebre una fort cop a la mà (acció castigada amb una simple falta), el conjunt vilanoví va jugar amb el seu capità, Ferran Nieto, de porter qui també va rebre un fort cop de peu just abans del 3-1 (malgrat que incomprensiblement, l’àrbitre no va xiular falta).

El 4-1 arribava després d’unes claríssimes mans del jugador rival que va marcar el gol, però l’àrbitre novament no va xiular. Per últim, a l’última jugada del partit, i amb el partit resolt, l’àrbitre va xiular un penal a favor dels visitants i automàticament el final del partit. Els vilanovins, però, no van voler xutar el penal.

El pròxim partit dels juvenils del Can Titó serà el dissabte 21 de març a casa, a les 8 del vespre, davant el Capellades.

Cadets: Sant Andreu Athletic 5-1 CFS Can Titó Vilanova

Derrota de l’equip cadet en una pista no apta per la pràctica del futbol sala.

Els nois de Can Titó van sortir a la pista molt endollats i es van avançar als primers minuts amb gol de Víctor Sevilla. Però tot va ser un miratge. A partir d’aquest gol el conjunt visitant es va desdibuixar i el rival, superior a priori, va aprofitar l’avinentesa per capgirar el marcador abans del descans (2 a 1). A la represa, els de Can Titó ho van intentar, però no van trobar solucions.

A voltes, la mala punteria i a voltes, el porter o les males decisions en atac van condemnar els vilanovins, que van rebre un càstig excessiu.

El pròxim partit de l’equip serà dissabte dia 21 de març a les 4 de la tarda a Can Titó contra l’Escola Daina Isard.