Inici Poliesportiu El CPP Igualada CTAI cau davant del líder

El CPP Igualada CTAI cau davant del líder

COMPARTIR

Després d’unes darreres jornades amb magnífics resultats, el CPP Igualada CTAI va perdre el cap de setmana passat contra el líder de la lliga de 1a nacional. El CTT Hospitalet va visitar Les Comes i se’n va endur la victòria per 2-4.

En el primer punt del partit, Jordi Satorras va estar a punt de donar la volta a una partida que el barceloní Pau Gaju dominava per dos jocs a zero, però finalment el palista del CTT Hospitalet va acabar imposant-se per 2-3. Seguidament, José Manuel Barroso va fer el segon punt dels visitants en vèncer per 1-3 a Roger Domingo. A continuació, els igualadins van escurçar distàncies per mitjà de Joan Masip, que va superar a Jordi Bacarisas per un contundent 3-0.

En començar la segona ronda, però, l’Hospitalet va tornar a distanciar-se quan Pau Gaju va superar a Roger Domingo per 0-3. Tot i així, els de l’Anoia van mantenir les opcions de victòria fins al final, ja que Jordi Satorras va tornar a posar el CPP Igualada al partit quan, a la següent partida, va derrotar a Jordi Bacarisas per 3-2. Finalment, però, Joan Masip no va poder forçar el desempat i va cedir per 0-3 davant de José Manuel Barroso que, d’aquesta manera, va fer el 2-4 defintiu pel seu equip.

Victòria in extremis de l’equip de Preferent
CTT Olesa 3 – CPP Igualada 4

[Img #5801]L’equip de Preferent del CPP Igualada CTAI va haver de remuntar molts marcadors adversos a la pista de l’Olesa per poder-ne tornar amb la victòria. A priori, el partit no semblava excessivament complicat pels de l’Anoia, ja que l’Olesa està involucrat en la lluita per la permanència. Tanmateix, els del Baix Llobregat van vendre la pell molt cara a la seva pista i els igualadins només es van poder imposar per un ajustadíssim 4-3.

La primera partida ja va ser ajustada; Albert Kenji Matsuoka es va veure superat per 2-3 pel local Jaume Pubill. Seguidament, Rubén Huertas va fer el segon punt de l’Olesa en vèncer per 0-3 a Francesc Masip. Joan Bertran es va encarregar, a la següent partida, de fer el primer punt dels igualadins en guanyar per 3-1 a Valentí Llongueras.

La situació semblava adreçar-se en començar la segona ronda, quan Albert Kenji Matsuoka va fer l’empat a dos en imposar-se per 3-2 a Rubén Huertas després de remuntar els dos jocs d’avantatge que havia aconseguit inicialment el palista local. L’Olesa, però, va tornar a sorprendre l’Igualada quan, a la següent partida, Jaume Pubill va derrotar per 1-3 a Joan Bertran. Tot semblava indicar que l’Igualada sortiria derrotat d’Olesa quan Francesc Masip havia perdut de forma molt ajustada els dos primers jocs davant de Valentí Llongueras. L’igualadí, però, no va deixar de lluitar i va aconseguir la segona remuntada del partit en acabar guanyant per 3-2, forçant així el desempat.

Malgrat haver anat per davant durant tot el partit, l’Olesa no va saber rematar la feina i això li va passar factura als dobles, quan la parella igualadina Matsuoka – Masip va superar per 3-1 a la local Pubill – Huertas per culminar la remuntada i endur-se la victòria per 4-3.

L’equip de 1a territorial no va tenir opcions contra l’Esparreguera
CETT Esparreguera A 6 – CPP Igualada 0

Després de la transcendental victòria de la setmana passada, l’equip de 1a territorial no va poder mantenir la ratxa i va sortir àmpliament derrotat d’Esparreguera. La baixa de Joan Moriana va ser una mancança massa gran pels igualadins, que van perdre per 0-6.
El primer punt va enfrontar Miguel Moriana amb Idris Tiamiyu, amb victòria per aquest últim per un còmode 0-3. Els igualadins haguessin pogut empatar el partit si Eloi Zaragoza hagués aprofitat els dos jocs d’avantatge que havia aconseguit davant de Júlia Roca, però la palista d’Esparreguera va ser capaç de capgirar la partida i acabar imposant-se per un ajustat 2-3. Les opcions de remuntada ja es van esvair pràcticament quan Juan Carlos Ortiz va cedir per 0-3 davant de David Viñals.

La sentència no es va fer esperar; Júlia Roca va tancar la victòria guanyant per 0-3 a Miguel Moriana. Els dos últims punts també van caure de la banda local, ja que primer Idris Tiamiyu i després David Viñals van superar per 1-3 a Juan Carlos Ortiz i Eloi Zaragoza, respectivament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*