Inici Economia El Consell Comarcal i Fira d’Igualada refermen la seva col·laboració

El Consell Comarcal i Fira d’Igualada refermen la seva col·laboració

COMPARTIR

[Img #2317]El Consell Comarcal de l’Anoia i Fira d’Igualada han renovat el conveni que mantenen per a col•laborar en el foment econòmic de l’Anoia i la promoció de la comarca. Els presidents d’ambdues institucions, Xavier Boquete i Pere Carles, han signat aquest dimecres el nou acord,  que té com a finalitat principal augmentar la presència institucional del Consell en les fires que s’organitzen a la comarca amb l’objectiu de promocionar-la en l’àmbit econòmic, cultural, gastronòmic, esportiu i turístic.

D’acord amb el conveni, el Consell Comarcal aportarà 3.000 euros a Fira d’Igualada per a l’impuls d’activitats firals relacionades amb el foment econòmic de l’Anoia. També per a la cessió d’espais a les fires per a difondre les diverses activitats i projectes que promou el Consell per a donar a conèixer l’Anoia, amb especial atenció a les iniciatives relacionades amb l’àmbit del turisme.

El Consell Comarcal i Fira d’Igualada també es comprometen a facilitar la presència d’ambdues entitats en les activitats que contribueixin a aquests objectius.  

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*