Inici Futbol El Club Esportiu Òdena presenta els seus equips

El Club Esportiu Òdena presenta els seus equips

COMPARTIR

[Img #2695]El passat diumenge 25 de novembre, a l’estadi Municipal de La Sort,  el CE Òdena va fer la presentació oficial dels equips de futbol, tècnics i col•laboradors  per aquesta temporada, en una jornada molt participada per a tothom; l’equip tècnic, jugadors, familiars, socis i aficionats.

La jornada es va iniciar a les 10h del matí amb un esmorzar popular, una botifarrada oferta gratuïtament pel club com a Festa de Presentació de la temporada 2012-13. Seguidament va tenir lloc el derbi anoienc juvenil CE ÒDENA – CF IGUALADA, el  clàssic, que com sempre va despertar una gran expectació a nivell comarcal, i prop de 300 persones van seguir-lo. El resultat final va ser de 2 a 1 a favor dels odenencs

Desprès del derbi, va tenir lloc la presentació del CE Òdena per la temporada 2012 – 2013.  Aquesta nova temporada, l’entitat compta amb l’assistència rècord d’esportistes i equips inscrits, des de les categories més petites fins les sèniors, tant a nivell masculí com femení. Així, el C.E. Òdena compta amb més de 230 esportistes de futbol base i amateurs tant masculins com femenins dins un total de 15 equips; (1 equip) promeses de 4-5 anys (1 equip) prebenjamins (3 equips) benjamins (3 equips) alevins (1 equip) infantil (2 equips) cadets (1 equip) femení juvenil cadet (1 equip) juvenil (1 equip) sènior femení (1 equip) 1r equip.

Entre socis, aficionats i curiosos també hi van assistir a l’acte; Sergi Lozano, regidor d’esports d’Òdena, Carles Casanova, president del CE ÒDENA, Josep Llaó, Vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Jaume Plaza, Membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol, Paco Borrega, Delegat de la FCF a l’Anoia, Manel Soldevila, Delegat del Col•legi d’Àrbitres a l’Anoia i Paco Romero, membre del Comitè d’Àrbitres de l’Anoia.

[Img #2696]En les seves intervencions Lozano, va voler encoratjar a tot l’equip del CE Òdena,  a “seguir treballant i realitzant la feina que tant sabeu fer, promocionat l’esport però també formant en el treball en equip, la cultura de l’esforç, de la tolerància, del sacrifici, del compromís, de la capacitat d’integració, entre altres”. El president del C. E Òdena, Carles Casanova, va agrair el treball i la dedicació als membres de la junta directiva, als jugadors l’aposta que fan pel Club i als familiars i col•laboradors la seva ajuda. Finalment, Josep Llaó, va felicitar a tothom de l’entitat i els encoratjar a seguir el camí iniciat per créixer socialment i esportivament, dins de l’esport d’àmbit català i, sobretot, en la formació de grans esportistes i persones.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*