Inici Atletisme El CAI Petromiralles, premiat en la Diada del Centenari de la Federació...

El CAI Petromiralles, premiat en la Diada del Centenari de la Federació Catalana d’Atletisme

COMPARTIR

[Img #26664]El C.A.Igualada Petromiralles va ser distingit el passat dijous en la gala de la Diada del Centenari de la Federació Catalana d’Atletisme, que es va cel·lebrar a la Sala d’Actes de l’INEFC, a la barcelonina muntanya de Montjuïc, en un acte organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme.

 

L’acte va ser presidit pels srs. Iván Tibau, Secretari gral. de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, Gerard Esteva, director de la UFEC, i José Mª Odriozola, president de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme, entre d’altres personalitats, i va comptar amb una multitudinària participació.

 

En l’apartat de Clubs, el C.A.Igualada Petromiralles va esser distingit pels seus més de 50 anys d’activitat atlètica, entre 17 clubs catalans guardonats.  

 

Es va retre un homenatge a tots els atletes olímpics i els seus entrenadors, als medallistes en Campionats del Món i d’Europa Absoluts i als atletes amb més de 10 títols de Campió de Catalunya Absolut, i rècords històrics. Atletes llegendaris com Josep Molins, Tomàs Barris, Antonio Corgos, Carles Sala, David Canal i Natàlia Rodríguez, entre altres, assistiren a l’acte.  Es va homenatjar també als clubs catalans amb més de 50 anys d’activitat atlètica i a expresidents de la Federació i del Comitè de Jutges, així com també als mitjans de comunicació.

 

Finalment, es va lliurar un reconeixement especial als medallistes Olímpics presents en l’acte: José Manuel Abascal, Valentí Massana, Daniel Plaza i María Vasco.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*