Inici Bàsquet El Bàsquet Igualada cau a Sabadell a la pròrroga després de liderar...

El Bàsquet Igualada cau a Sabadell a la pròrroga després de liderar tot el partit

El Physic GM GM C.B. Igualada A ha caigut derrotat aquest diumenge a la prorroga per un resultat 69-62 a la pista del C.N. Sabadell “A”, després de liderar el marcador durant tot el partit.

Àrbitres del partit: F. Núñez com a principal i v. Carreras com auxiliar.

Els jugadors inicials per part del Physic GM C.B. Igualada “A”, que jugava com a visitant: M. SESÉ, JM. HUERTAS, J. TORRES,C. FONS, M. ROCA.

Per part del C.N. Sabadell “A” que jugava com a local: R. ROMERO, A. ORTEGA, M. DÍAZ, O. ANDRES, I. ALMAGUEL.

Parcials de cada període: 1r 13-16, 2n 16-20 (29-36), 3r 10-12 (39-48), 4t 18-09 (57-57) i 1ª Prorroga 12-05 (69-62)

Anotacions per part del PHISYC GM C.B. IGUALADA “A”: Q. Padrós (), B. Martínez (), M. Sesé (14), J.M. Huertas (6), J. Torres (16), A. Roca (), C. Fons (11), S. Laguarta (), A. Gual (3), A. Fratila (), M. Roca (10), E. Tejero (2).

Anotacions per part del C.N. SABADELL “A”: R. Romero (11), M. Sánchez (), R. Barnusell (), R. Lahmame (), A. Abella (), A. Ortega (15), M. Díaz (9), J. Gorina (), R. Aranjo (4), O. Pardo (), O. Andrés (12), I. Almaguel (18)

El PHISYC GM C.B. IGUALADA “A” tenia un partit encarrilat fins ben passat 7’ del darrer període, quan encara dominava el marcador per una diferència de 3 punts, però havia tingut una distància a favor de 12 punts a la meitat del tercer període, fins i tot va guanyar el tres primers quarts, però en el quart període el desencert en atac com reflectia el parcial del darrer quart (18-9), va donar l’oportunitat a l’equip local per posar-se per davant de 2 punts a manca d’1 minut per finalitzar el matx, però amb un rebot ofensiu per part PHISYC GM C.B. IGUALADA “A” després d’un tir lliure va permetre empatar el partit 57-57, el que donava aires a l’equip igualadí per poder finalment encarrilar la seva segona victòria a la lliga, però l’encert del jugador local A. Ortega amb 11 punts consecutius en el període extra va portar al seu equip a la victòria després d’un parcial final a la prorroga de 12-5, amb un resultat final pel C.N. SABDELL “A” de 69-62.

La propera jornada el PHISYC GM C.B. IGUALADA “A” rep a Les Comes el C.B VIC-UNIVERSITAT DE VIC, el dissabte 01 de desembre a les 19:00 hores, on intentarà buscar aquesta victòria que se li resisteix amb el recolzament de la seva afició.