Inici Destacats Eixarcolant publica un manual sobre plantes medicinals

Eixarcolant publica un manual sobre plantes medicinals

COMPARTIR

El manual `Plantes medicinals,’ és una guia il·lustrada per conèixer millor les plantes remeieres que podem trobar a la nostra geografia. Un recull de fins a 60 espècies on hi trobem informació i detalls de la seva distribució territorial, les claus bàsiques per identificar-les, les seves propietats, les precaucions cal tenir, així com receptes i altres usos etnobotànics de les plantes descrites.

La guia és una obra del Col·lectiu Eixarcolant, escrita per Júlia Yuste Mayer, enginyera agrònoma especialitzada en plantes aromàtiques i medicinals. Així doncs, des d’Eixarcolant continuem treballant per la recuperació i la divulgació dels usos i els coneixements de les espècies silvestres comestibles i les varietats agrícoles tradicionals, entre d’altres.

La complicitat amb l’Editorial Alpina ha estat clau per tirar endavant aquest projecte, que té per objectiu que tothom pugui conèixer i gaudir de les plantes medicinals del nostre entorn, descobrir-ne els usos i les virtuts, i reconnectar amb la natura i el paisatge propers. Alpina és una editorial especialitzada en cartografia i guies de muntanya, majoritàriament obres de format de butxaca, d’una utilitat directa i de divulgació.

Per conèixer tots els detalls, podeu seguir les xarxes socials d’Eixarcolant o de la mateixa Júlia Yuste, al seu perfil @larecol.lectora. Per ara però, ja es pot comprar a les botigues en línia d’Eixarcolant i Alpina, i a les llibreries i punts de venda habituals.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*