Inici Política Divendres, presentació de la candidatura d’Avancem per la Pobla

Divendres, presentació de la candidatura d’Avancem per la Pobla

COMPARTIR

La candidatura d’Avancem per la Pobla per a les eleccions del 28 de maig és presentarà el divendres 19 de maig. L’acte tindrà lloc a les 8 del vespre al Teatre Jardí i comptarà amb la intervenciö de membres de la llista i del candidat a l’alcaldia, Santi Broch, que ja va ocupar aquest càrrec entre els anys 2006 i 2019.

Durant l’acte s’exposaran els projectes i l’acció política que es vol dur a terme si la formació compta, com en els passats comicis, amb el suport de la majoria dels poblatans i poblatanes. La candidatura encapçalada per Santi Broch té com a objectiu recuperar l’alcaldia per treballar per al poble i per escoltar els ciutadans i les ciutadanes, per un tracte de tu a tu. Amb aquesta finalitat, el lema de la campanya d’Avacem per la Pobla és “Tornem-hi».

Després de la presentació, els poblatans i les poblatans podran explicar les seves idees mentre comparteixen un refrigeri. A més d’aquest acte central, Avancem per la Pobla tambė estarà present als diferents barris del municipi, com el Xaró, les Garrigues, la Rata i cal Isidret perquè els veïns i les veïnes puguin expressar les seves inquietuds i propostes.

FER UN COMENTARI

*