Inici Destacats Diumenge, nova bicicletada reivindicativa per una mobilitat segura i sostenible

Diumenge, nova bicicletada reivindicativa per una mobilitat segura i sostenible

COMPARTIR

Per què Igualada té les mides ideals de ciutat mitjana, i es podria aconseguir una mobilitat amable, sostenible i sana, amb una bona xarxa de carrils bici, que connectessin els principals eixos de la ciutat, és per això que el proper diumenge 3 d’Abril a les 11:30h, es tornarà a organitzar una nova bicicletada reivindicativa per demanar una mobilitat més segura i sostenible. Serà un circuit urbà, adequat per a totes les edats, amb sortida des del Parc Central.

L’objectiu d’aquestes bicicletades, es reclamar a l’ajuntament d’Igualada, que potenciï la mobilitat sostenible i segura, actualment la ciutat d’Igualada te moltes carències no tan sols carrils bici, si no en mobilitat sostenible en general. Es per això que es demana millorar i incrementar els carrils bici, carrils bici sense talls, incrementar els pàrquings per bicis i més segurs, millorar la connectivitat amb els principals equipaments dins la ciutat, amb les escoles, centres esportius, mercats, nord i sud i també amb els pobles i barris veïns…

Des de la seva constitució ara fa uns mesos, Ciclistes Urbans d’Igualada, te com objectiu promoure i reivindicar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport urbà i interurbà, aconseguint així millorar la mobilitat urbana, fent-la més segura, més sana, i contribuint a un benefici col·lectiu i pel medi ambient etc… S’organitzen periòdicament bicicletada reivindicatives, el BiciBús cada divendres, tallers i altres activitats sempre amb el mateix objectiu. També es va presentar un Manifest per la Mobilitat sostenible i segura a Igualada, es pot llegir i signar des de www.ciclistesurbans.org.

Les bicicletades reivindicatives estan organitzades per:  Ciclistes Urbans d’Igualada, Igualada pel Clima (Fridays for Future Igualada), i per 2Rodes Escola de Ciclisme Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*