Inici Destacats Diumenge, mercat Figueter de Capellades

Diumenge, mercat Figueter de Capellades

COMPARTIR

Tot és a punt per aquest diumenge viure una nova edició del Mercat Figueter de Capellades. Fins i tot sembla que la previsió meteorològica apunta que el dia serà majoritàriament assolellat i amb temperatures prou agradables.

Així tindrem un cap de setmana ple de propostes al carrer que podrem gaudir ja des del matí amb el concurs de Pintura Ràpida. Joan Campoy i després per la tarda, amb playmòbils  i llibres.

Tota la programació es pot descarregar a la pàgina web de l’Ajuntament de Capellades.

Tal com destaca el regidor de promoció econòmica, Àngel Soteras, “el Mercat Figueter ha anat creixent i per això oferim programació per als dos dies del cap de setmana. Com sempre, hi ha actes molt diversos i per a totes les edats”.

Diumenge tot el dia els carrers del centre de la vila s’ompliran amb les prop de 150 parades variades de productes de tot tipus, més les mostres de molta part del comerç de la vila que posarà una parada davant l’establiment o en un dels estands de la plaça de Catalunya.

Tota aquesta activitat comercial es combinarà amb propostes per a la canalla a la plaça de Sant Miquel, tastos de vermut, “migas andaluzas”, gintònics, xocolata desfeta i també animació al carrer. Pel Mercat Figueter també hi haurà entrada reduïda al Museu Molí Paperer i a l’Abric Romaní i portes obertes a dos nous equipaments: La Cova i l’edifici de serveis del Parc Prehistòric de Capellades.

A punt el concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy

L’any passat el concurs no es va poder fer per la pluja, però enguany s’ha tornat a programar i s’arribarà ja a l’edició número 34.

Aquest dissabte els participants podran escollir entre presentar-se a la categoria general, amb 5 premis de 500, 400, 300, 200 i 100 euros, o bé al Premi Capellades amb un únic reconeixement econòmic de 500 euros i una temàtica dedicada al comerç de la vila.

Seguint la dinàmica de totes les edicions anteriors, els participants primer han de passar per Casa Bas a inscriure’s -entre 8.30 i 10.30h- i després entregar el seu quadre abans de les 13.30 del migdia. Seguidament el jurat es reunirà i escollirà les obres premiades. Les categories superiors quedaran a disposició de l’Ajuntament, que les incorporarà al seu fons d’art.

Amb les obres participants es farà una exposició que es podrà visitar a Casa Bas els caps de setmana fins el 2 d’abril.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*