Inici Destacats Diumenge, festa de la Candelera i Sant Blai a la Tossa de...

Diumenge, festa de la Candelera i Sant Blai a la Tossa de Montbui

COMPARTIR

Aquest diumenge 4 de febrer tindrà lloc a La Tossa de Montbui una nova edició de la Festa de la Candelera i Sant Blai. La matinal festiva començarà, entre les 10 i les 12 hores, amb la realització de diferents tallers familiars d’elaboració de sabó de glicerina amb vainilla, mel i calèndula, a càrrec d’Imma Dalmau Mas.

Seguidament, a les 12 del migdia, començarà l’ofici solemne a càrrec de Mossèn Josep Maria Pujol, amb benedicció de candeles i fruita. Aquesta missa estarà amenitzada en el cant pel Centre Cultural Extremeny de l’Anoia. En finalitzar, obsequi d’una almosta d’avellanes als assistents i gran sorteig de dues paneres i un tortell.

I a tres quarts d’una de la tarda finalitzarà la matinal festiva amb la inauguració de l’exposició «Restauració ecològica i gestió forestal», a càrrec de l’Agrupació de Propietaris Forestals Miralles-Orpinell. Aquesta mostra es podrà visitar a la sala d’exposicions de l’Oficina d’Informació Turística.

La Fundació La Tossa i el Consorci La Tossa (format per la Fundació i l’Ajuntament montbuienc) són els encarregats d’organitzar la Festa de la Candelera i Sant Blai.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*