Inici Atletisme Diumenge, caminada popular solidària del Club Atlètic Igualada

Diumenge, caminada popular solidària del Club Atlètic Igualada

COMPARTIR

Ja estan obertes les inscripcions per a la Caminada popular solidària que el Club Atlètic Igualada organitza diumenge 7 de maig a favor del Rebost de queviures de  Creu Roja Anoia

Recorregut de 9 km, amb sortida a les 9 del matí de l’Estadi Atlètic i arribada a la mateixa instal·lació.

Inscripcions a:  www.clubatleticigualada.com, o presencialment  tots els dilluns, dimecres i divendres de 18 a 20h. i el dissabte dia 6/05 de 10 a 14h. a les oficines de l’estadi atlètic.

Recollida de dorsals de 18 a 20h. a l’estadi atlètic, o el mateix dia de la caminada, fins a mitja hora abans de la sortida.

Donatiu de participació: 5€ per persona o 10€ per família (pare, mare i fills fins a 16 anys). Si algú vol col·laborar en el projecte solidari, però no pot participar a la caminada, pot fer-ho per mitjà  de la fila zero. L’import  íntegre dels donatius de participació i de la fila zero aniran destinats al Rebost d’aliments de Creu Roja Anoia.

Avituallaments al Mirador de Montserrat, a l’Estació de Servei Petromiralles de Les Comes, i a l’Estadi Atlètic.

Un cop acabada la Caminada, es realitzarà la presentació oficial de tots els equips del Club Atlètic Igualada. Organitza: Club Atlètic Igualada. Col·laboren: Petromiralles,  Aigua de Rigat, Creu Roja Anoia, Jocnet  i Ajuntament d’Igualada

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. M’agradaria saber a Igualada quantes caminades solidaries es fan al llarg del any. Em sembla que moltes, potser la gent ja es comença a cansar.

FER UN COMENTARI

*