Inici Destacats Diumenge, Calçotada Popular d’Igualada

Diumenge, Calçotada Popular d’Igualada

COMPARTIR

El Casal Popular d’Igualada, el Foment, organitza una nova edició de la Calçotada Popular d’Igualada, enguany la 24ena, aquest proper diumenge 10 de març a l’Estació Vella. Enguany s’aprofitarà com un gran acte per reivindicar la República i denunciar la farsa de judici i els atacs a les llibertats, a polítics, entitats i al moviment independentista.

Com ja va sent habitual, proposen una diada repleta d’activitats per a tots els públics. La jornada començarà a les 12 del migdia amb tallers infantils, un espectacle infantil, bitlles catalanes i vermut popular. A partir de les 2 del migdia serà el moment de la calçotada pròpiament dita, amb els calçots i la salsa salvitxada de primer, la botifarra i els cigronets de l’Alta Anoia de segon, amb una taronja valenciana per postres, amb aigua, pa i vi de la Llacuna inclòs, a més del tradicionals pitet i got de record de cada edició.

Els parlaments d’enguany aniran a càrrec de familiars dels joves d’Altsasu, l’associació La Falka Feminista, l’associació Per la Conca, i la igualadina Marina Llansana, vicepresidenta d’Òmnium Cultural. Els parlaments s’alternaran durant l’hora del vermut i també a la sobretaula, acabant aquests amb cançons populars interpretades per la Coral Juvenil Xalest d’Igualada.

Per acabar, hi haurà el concert dels 2 Pardalets (Carles Belda i Marc Serrats) i la jornada la clourà la música festiva del PD Himnes.

El preu del tiquet serà de 18€ anticipadament i de 20€ si es compra el mateix dia. Es poden adquirir al Casal Popular d’Igualada, el Foment; el Bar Les Cotxeres i L’Ou com balla. El preu del tiquet per els menors 10 anys és de 5€ i que hi ha opció vegetariana. Qualsevol d’aquestes dues coses s’han de comunicar quan es comprin els tiquets. Per a les persones de fora de la ciutat es pot fer la reserva a info@casalpopularigualada.cat.

La Calçotada Popular d’Igualada és organitzada pel Casal Popular d’Igualada, el Foment, i hi col·laboren l’Ajuntament d’Igualada, Òmnium Anoia, CDR Igualada-Conca d’Òdena, la Coral Juvenil Xalest, La Cultural, La Veu de l’Anoia, l’Enllaç dels Anoiencs, Infoanoia.cat i Anoiadiari.cat.

FER UN COMENTARI

*