Inici Què fem? Diumenge, Aplec de les Bresques a Orpí

Diumenge, Aplec de les Bresques a Orpí

COMPARTIR

[Img #14524]Aquest diumenge 27 d´abril tindrà lloc l´Aplec de les Bresques a Santa Càndia, a Orpí. Els actes començaran a partir de les nou del matí amb una caminada fins a Sta Càndia. La sortida serà a les nou del matí des de la Plaça Sant Jordi de Can Bou, i  cal portar esmorzar. La durada de la caminada serà entre una hora i mitja i dues hores. A les onze del matí hi haurà el XXII Campionat de Bitlles Catalanes i la XII en categoria infantil (fins als 14 anys). A les dotze del migdia es durà a terme la missa solemne i a la sortida es podrà ballar sardanes amb la Cobla Cardona.

 

Cap a quarts de tres de la tarda es donarà inici a la paellada popular a càrrec de Jaume Vinyals. El preu del tiquet serà de 5 € i la venda es farà el mateix dia. Hi haurà servei de bar amb patates, aigua, refrescos, cava, vi, cafè i gotes. Cal remarcar que cal portar plat i coberts per menjar la paella.

 

Durant la jornada hi haurà una mostra d´Arts i Oficis vinculats amb el món de les abelles (elaboració d´espelmes i construcció de ruscs i arnes amb canyís), i per als més menuts, caravana de burrets amb viatges gratuïts per la zona en el decurs del dia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*