Inici Atletisme Diumenge, 45a Pujada a la Tossa i 1a Caminada Popular

Diumenge, 45a Pujada a la Tossa i 1a Caminada Popular

COMPARTIR

El C.A. Igualada Petromiralles, amb la colaboració de l’Ajuntament d’Igualada, organitzen aquest diumenge amb sortida a les 10 h. del matí (Cursa atlètica), la 45ª edició de la Pujada Igualada – La Tossa de Montbui, 7è Memorial Lluís Torrescasana. També es durà a terme la 1ª Caminada Popular, no competitiva, amb sortida a les 9 h. del matí.

La sortida d’ambdues modalitats es donarà des de l’Estadi Atlètic Municipal, enguany novament amb el recorregut per camins i corriols forestals, amb l’arribada al cim de la muntanya de La Tossa, amb un recorregut aproximat de 7.500 m. La cursa atlètica es oberta a atletes federats i no federats majors de 14 anys.

Hi haurà Trofeus per als 3 classificats capdavanters de la general masc. i fem. de la cursa, i també per al primer/primera de cada categoria, que van de la 1m.-7f. fins a la 6m.-12f., i rebent també els atletes classificats una bossa d’avituallament final, una gorra al·legòrica i un ticket per a la botifarrada.

Les inscripcions, al preu de 5 €. poden efectuar-se anticipadament fins divendres 17 de Novembre, a la pàg. Web www.clubatleticigualada.com , i el mateix diumenge des d’una hora abans de la sortida, al lloc d’inici de la prova, si no s’ha arribat al límit de 200 participants. El pagament es farà el dia de la cursa, al recollir el pitral. Es recomana fer la inscripció anticipadament, a efectes de la previsió per a la botifarrada. Hi haurà Bus per a la tornada, després de la cursa.

 Club Atlètic Igualada

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*