Inici Destacats Diumenge, 23a Calçotada Popular d’Igualada

Diumenge, 23a Calçotada Popular d’Igualada

COMPARTIR

La XXIIIa edició de la Calçotada Popular d’Igualada es celebrarà el proper diumenge 18 de març a l’Estació Vella. Enguany s’aprofitarà com un gran acte per reivindicar la República i denunciar els atacs a les llibertats, a polítics, entitats i al moviment independentista.

Es proposa una diada repleta d’activitats per a tothom. La jornada començarà a les 12 del migdia amb tallers infantils, inflables, bitlles catalanes i vermut popular. A partir de les 2 del migdia serà el moment de la calçotada pròpiament dita, amb els calçots i la salsa salvitxada de primer, la botifarra i els cigronets de l’Alta Anoia de segon, amb una taronja valenciana per postres, amb aigua, pa i vi de la Llacuna inclòs, a més del tradicionals pitet i got de record de cada edició.

Durant la sobretaula serà, com sempre, el torn dels parlaments, i tot seguit, hi haurà les cançons populars a càrrec de la Coral Juvenil Xalest d’Igualada. Seguidament diferents parlaments; amb familiars de Jordi Cuixart (president d’Òmnium Cultural), Membres del CDR Igualada – conca d’Òdena i Mireia Boya exdiputada de la CUP al Parlament de Catalunya.

Finalment, hi haurà el concert amb La Banda Biruji, una orquestra de versions alternatives i festives i fi de festa amb els berguedans PD Nanfu & SalasXic, que presenten la seva gira Bèrgxit en busca de suports internacionals a la proclamada República Carlina de Berga.

Durant la calçotada es sortejarà la panera solidària amb Som 27 i més, un total de 25 estudiants, un professor i un treballador de Personal d’Administració i Serveis de la UAB afronten una suma de penes de 300 anys de presó per l’ocupació del rectorat l’any 2013 per defensar la universitat pública

El preu del tiquet serà de 20€ anticipadament i de 22€ si es compra el mateix dia. El preu del tiquet destina 2€ a la caixa de resistència del CDR Anoia. Es poden adquirir al Casal Popular d’Igualada, el Foment. El preu del tiquet per els menors 10 anys és de 5€ i que hi ha opció vegetariana. Qualsevol d’aquestes dues coses s’han de comunicar quan es comprin els tiquets. Per a les persones de fora de la ciutat es pot fer la reserva a info@casalpopularigualada.cat.

La Calçotada Popular d’Igualada és organitzada pel Casal Popular d’Igualada, el Foment, i hi col·laboren l’Ajuntament d’Igualada, CdR Igualada-Conca d’Òdena, Som 27, Anima’ns Grup, la Coral Juvenil Xalest, La Cultural, Surtdecasa Centre, La Veu de l’Anoia, l’Enllaç dels Anoiencs, infoanoia.cat i anoiadiari.cat.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Festa per tothom? No, només es festa per indepes, com sempre. Sempre polititzant tots els actes. Ciutat morta, mai es pot fer res amb els nens a no ser que recolcis la republica, passivament per anar-hi, per poder fer alguna cosa mig entretinguda sense tenir que agafar cotxe.

FER UN COMENTARI

*