Inici Destacats Diumenge, 18a edició de la Duatló Ciutat Igualada

Diumenge, 18a edició de la Duatló Ciutat Igualada

COMPARTIR

 

La regidora d’Esports, Patrícia Illa, acompanyada de la Presidenta del Club Atlètic Igualada, Noemí Carreras, ha presentat la 18a edició de la Duatló Ciutat Igualada que tindrà lloc el diumenge 28 de gener.

Illa ha iniciat el seu parlament felicitant la bona feina del club que ha aconseguit recuperar la Primera Categoria de l’equip Femení. Pel que fa a la 18a edició de la Duatló Illa ha remarcat que una de les novetats ha estat el canvi de traçat. Aquesta és una de les modificacions de la prova que s’ha realitzat després de diverses aportacions dels veïns que en els moments de la cursa veien afectada la seva mobilitat.

La presidenta del Club ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament en aquesta triple prova que organitza el CAI per divuitè any. Noemí Carreras ha posat en valor l’escola del CAI que entre l’escola d’atletisme i de triatló forma 350 nens i

La 18a edició de la Duatló d’Igualada organitzada pel CAI forma part de la Lliga Catalana de Clubs de la Federació Catalana de Triatló. La prova s’iniciarà amb un circuit mixte de cursa, una segona part de bicicleta epr carretera i un últim tram de cursa de 2’5km que finalitzarà a l’estadi.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*