Inici Destacats Dissabte torna el ‘Tasta la plaça!!!’ a Calaf

Dissabte torna el ‘Tasta la plaça!!!’ a Calaf

COMPARTIR

Calaf comptarà aquest 2022 amb una nova edició del Tasta la plaça!!! en honor al seu patró Sant Jaume. Després que durant els anys 2020 i 2021 no es pogués realitzar aquesta proposta gastròmica que pren la plaça porxada com a protagonista, enguany sí que es podrà celebrar la sisena edició.

Tindrà lloc el dissabte 23 de juliol de 20h a 24h a la plaça Gran i comptarà amb la participació d’una dotzena establiments de l’Alta Segarra amb una gran varietat de productes d’alta qualitat del territori.

Les persones interessades podran comprar un tiquet de 10 € que tindrà 8 monedes de pesseta de cartró. Amb aquestes, podran adquirir les tapes que més desitgin de la variada oferta.

Enguany, s’ha convidat a la xef del restaurant Semproniana de Barcelona, Ada Parellada, que farà d’ambaixadora de l’acte. Durant la vetllada, es sortejaran entre els presents alguns dels seus llibres de receptes que ella mateixa lliurarà i signarà.

A més, la jornada gastronòmica també estarà acompanyada de música en directe amb Eloi Estany (piano) i Virginia Wet (guitarra i veu).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*