El proper dissabte 24 de novembre es realitzarà una nova Sardinada Popular al Mercat de la Masuca. Aquesta és una acció promoguda per l’Associació de Botiguers de la Masuca i que vol premiar als més fidels del Mercat amb una ració d’aquest plat tan mediterrani. Aquesta jornada de degustació es farà a l’exterior del Mercat i començarà cap a les 11 del matí.
La degustació és gratuïta i està oberta a tothom. Per participar-hi s’haurà de recollir del tiquet de participació que les botigues membres de l’Associació de Botiguers de la Masuca reparteixen entre clients i habituals durant els propers dies.
El plat consistirà en una o dues llesques de pa amb tomàquet i dos o tres sardines (sempre segons mida i disponibilitat). En l’anterior edició es van consumir més de 2.000 racions amb poc més d’una hora. Les sardines són una gentilesa de l’Associació de Botiguers, mentre que el Forn Alemany col·labora posant-hi les llesques de pa.
La Sardinada començarà cap als vols de les 11 del matí i s’organitza amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, la Diputació de Barcelona i la Unión Cultural Extremeña Anoia, que prepararà les diferents racions.