Inici Destacats Dissabte, nova bicicletada a Igualada per una mobilitat segura i sostenible

Dissabte, nova bicicletada a Igualada per una mobilitat segura i sostenible

COMPARTIR

Des de fa més de dos anys, Ciclistes Urbans d’Igualada, es movilitza per promoure l’us de la bicicleta i reclamar a les institucions, millores per aconseguir moure’s amb bicicleta per la ciutat de manera segura. L’entitat lamenta que «si des de l’Ajuntament no es fa una aposta clara per aquest model, no s’aconseguirà el canvi. El ciutadà ha de poder circular amb seguretat, i actualment no troba les vies».

Ciclistes Urbans d’Igualada, organitza periodicament bicicletades reivindicatives per una mobilitat segura i sostenible. La propera serà aquest dissabte 8 d’octubre a les 11h dins el marc de la jornada del Decreixement. Amb sortida des de l’hospital, i arribada al parc de l’Estació Vella, aproximadament amb durada d’una hora, no cal inscripció i es oberta a tothom.

El mateix dissabte a les 12:30h, també al parc de l’Estació Vella, està prevista una xerrada informativa gratuïta sobre el Bicibús, una eina transformadora per promoure l’ús de la bicicleta per anar a l’escola.

També està prevista una altra xerrada gratuïta informativa sobre el BiciBús, aquest divendres 7 d’octubre a les 18h al Centre Cívic Nord, adreçada a famílies, escoles, AFAs, alumnes i tothom qui hi estigui interessat. Oberta a tothom.

Ciclistes Urbans d’Igualada, te com objectiu promoure i reivindicar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport urbà i interurbà, aconseguint així millorar la mobilitat urbana, fent-la més segura, més sana, i contribuint a un benefici col·lectiu i pel medi ambient etc… Es va presentar un Manifest per la Mobilitat sostenible i segura a Igualada, es pot llegir i signar des de www.ciclistesurbans.org.

Les bicicletades reivindicatives estan organitzades per: Ciclistes Urbans d’Igualada, Igualada pel Clima (Fridays for Future Igualada), i per 2Rodes Escola de Ciclisme Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*