Inici Destacats La directora general de Turisme visita les propostes turístiques de Calaf i...

La directora general de Turisme visita les propostes turístiques de Calaf i Pujalt

COMPARTIR

La directora general de Turisme, Marta Domènech i Tomàs, va visitar el passat 27 d’abril Calaf i Pujalt per conèixer les propostes turístiques i saber les necessitats i mancances que hi ha a la zona.

Durant la seva estada a l’Alta Segarra va visitar l’Observatori i el Memorial de l’Exèrcit Popular de Pujalt, i les Botigues Antigues de la plaça Gran i la Galeria de personatges històrics de Calaf. A més, també es va reunir amb representants del sector turístic de la zona, principalment propietaris de cases rurals amb qui van intercanviar coneixements i propostes.

A la visita a Calaf, Domènec va valorar positivament la importància de preservar la història a través dels dos projectes turístics del municipi i va valorar l’esforç i el treball de les persones que durant el segle passat estaven davant del petit comerç local.

Finalment, en una reunió posterior amb l’alcalde, Jordi Badia, i la regidora de Turisme, Montse Mases, van parlar sobre els fons Next Generation i la possibilitat de sol·licitar-ne per la revitalització del sector turístic.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*