Inici Destacats La diputada Rocío García (PSC) visita l’Abric Romaní de Capellades

La diputada Rocío García (PSC) visita l’Abric Romaní de Capellades

COMPARTIR

La diputada del PSC al Parlament de Catalunya, Rocío García, ha visitat l’Abric Romaní de Capellades coincidint amb els 40 anys de l’inici de les excavacions al jaciment i amb la troballa, per primer cop, de restes humanes. García ha fet una visita de treball acompanyada de l’alcalde de Capellades Salvador Vives, el vicepresident primer del Consell Comarcal Jordi Cuadras, el conseller de Turisme del Consell, Dani Gutiérrez, els regidors del PSC a Capellades Aaron Alcazar i Núria Bonfill i els tècnics responsables de les excavacions.

La diputada socialista ha pogut conèixer de primera mà la història del jaciment i els projectes que hi ha en marxa per a potenciar-lo com a referència de l’època prehistòrica amb espais com un Museu que es vol construir i que amb la troballa de restes humanes agafaria una nova dimensió.

García ha expressat el compromís del PSC en reclamar a Generalitat, Diputació i Ministeri tota l’atenció pel Parc Prehistòric de Capellades. Com a membre, també, del Govern Alternatiu de Catalunya que encapçala Salvador Illa, farà tota la força al Parlament perquè així sigui i també buscarà interlocució i directa amb la Diputació de Barcelona i el Ministeri de Cultura.

FER UN COMENTARI

*