Inici Societat La Diputació elabora un estudi d’usos per un magatzem municipal de Montbui

La Diputació elabora un estudi d’usos per un magatzem municipal de Montbui

COMPARTIR

La Diputació de Barcelona ha realitzat un estudi de programació per definir els possibles usos de l’antic magatzem de calçats Ferrer de Santa Margarida de Montbui. Es tracta d’un edifici de propietat municipal situat al centre urbà de la població amb façana al Parc Catalunya del municipi.

L’objectiu del treball es la definició de programes funcionals que responguin a les necessitats de l’Ajuntament de destinar-lo a usos socioculturals a partir de diferents alternatives d’implantació valorades funcional i econòmicament.

Així, l’estudi presentat a l’Ajuntament planteja tres possibles programes funcionals per l’edifici: el primer destinat a l’arxiu municipal, les oficines de serveis socials i el banc d’aliments, el segon destinat a equipament juvenil i el tercer destinat a les dependències de promoció econòmica. En cadascuna de les alternatives s’estudia la seva implantació i els costos estimats d’inversió.

El cost de l’adequació de l’edifici en funció de les diferents alternatives presentades varia entre 1.426.450 i 2.099.450 euros. Amb aquest treball l’Ajuntament disposa d’una eina de suport per a la presa de decisions, prèvia a fer qualsevol actuació o inversió en aquest immoble.

3 COMENTARIS

  1. Aquesta nau industrial, el mes lògic es que vagi a terra, així el Parc Catalunya quedaria mes quadrat i es guanyaria zona verda. Si et mires be el parc ja es veu a simple vista que aquesta nau industrial queda dins el Parc Catalunya. Si l’ajuntament vol una nau industrial que la facin al polígon industrial de Santa Margarida de Montbui doncs es el lloc idoni per una nau industrial.

  2. Esa nave no pega dentro del entorno eso esta claro, pero también hay un esqueleto de hormigón justo al lado del Montmercat que tampoco pega. El problema es que ya que tienes esa nave hay que encontrar y darle un buen uso, quizás hoy no lo tiene pero en otro momento si que lo puede tener. Para tirarlo siempre se esta a tiempo.

FER UN COMENTARI

*