Inici Destacats El dinar dels avis i àvies tanca la Setmana de la Gent...

El dinar dels avis i àvies tanca la Setmana de la Gent Gran de Montbui

COMPARTIR

El passat 9 d’octubre va tenir lloc, després de dos anys consecutius sense haver-se pogut celebrar per motius pandèmics, el Dinar dels Avis i les Àvies de Montbui. La sala auditori Mont-Àgora va acollir un acte que va superar totes les expectatives, tant per la bona acollida dels avis i àvies, com per una organització que va estar també a un gran nivell.

El Dinar dels Avis i les Àvies va aplegar prop de 200 persones a Mont-Àgora, on es va habilitar un escenari que va acollir l’actuació del grup de ball “Suncai”, les cançons d’època del grup local “Els Trobadors de l’Anoia” i les millors músiques de ball  a càrrec de Lorena González, que va posar el colofó a un gran dinar.

Però sens dubte el moment àlgid del Dinar dels Avis i les Àvies de Montbui va ser l’Homenatge “Noces d’Or”. Enguany van ser dues les parelles homenatjada: D’una banda la formada per Rafael Cañas i per Socorro Redondo i de l’altra la formada per Climent Requesens i Anna Maria Pallerola. Les dues parelles van rebre sengles plaques commemoratives i rams de flors i també van ser protagonistes de dos petits audiovisuals d’homenatge. L’Alcalde Jesús Miguel Juárez i la regidora de Gent Gran montbuienca Sara Bergantiño van ser els encarregats de realitzar aquest homenatge.

Tant l’Alcalde Jesús Miguel Juárez en finalitzar l’acte com la regidora Sara Bergantiño en el discurs introductori van tenir paraules de record pels avis i àvies del municipi que ja no estan entre nosaltres. Ambdós van explicar la importància de poder recuperar una activitat tan nostrada entre la gent gran montbuienca i també van recordar que “la prudència ha estat un element que hem volgut que prevalgués durant aquests dos anys que ens han canviat la vida” . L’Alcalde montbuienc va remarcar els valors mostrats per la gent gran per superar els moments més difícils de la pandèmia, i la importància fonamental d’aquest col·lectiu en el dia a dia de Montbui.

Gran colofó a les activitats de la Setmana de la Gent Gran

El Dinar dels Avis i les Àvies va ser un excel·lent colofó per a una Setmana de la Gent Gran que va tenir destacades activitats durant els dies previs. Així, el dijous passat prop de 300 persones van ser a Mont-Àgora per gaudir amb l’espectacle de Play-Back del grup “Il·lusió”.

L’endemà divendres, una seixantena de montbuiencs i montbuienques es van desplaçar fins el municipi de Salàs de Pallars (Pallars Jussà) per tal de visitar les Botigues Museu (d’època) d’aquest petit municipi proper a Tremp. Els avis i àvies també van dinar per la zona, en una sortida molt ben valorada i que tampoc s’havia pogut realitzar durant els darrers dos anys.

El dissabte va començar al CCC La Vinícola un campionat del popular joc de cartes “remigio” i a la tarda es va organitzar a Mont-Àgora un recital de música d’havanera, a càrrec del grup “Son de l’Havana”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*