Inici Societat Dimarts s’obren les inscripcions per les activitats als equipaments cívics municipals d’Igualada

Dimarts s’obren les inscripcions per les activitats als equipaments cívics municipals d’Igualada

COMPARTIR

[Img #27202]L’Ajuntament d’Igualada inicia el proper dimarts, 19 de gener, les inscripcions per les activitats dels equipaments cívics de la ciutat corresponents a la programació d’hivern i primavera.

 

Les inscripcions s’aniran realitzant per blogs temàtics i cada dia s’aniran oferint una sèrie de places de cadascun d’ells. Dimarts es duran a terme les inscripcions a les activitats incloses dins dels blocs Cos i Ment, Entre Fogons i Posa’t en Forma. Dimecres, 20 de gener, es faran les inscripcions per a Manualitats i Artesania, Formació, Idiomes, Embaràs i Petita Infància, i els blocs temàtics del dia anterior. Finalment, dijous, 21 de gener, es realitzaran les inscripcions per Música i Balls, Infants i Joves, Noves Tecnologies i Sortides i als blocs temàtics del dia anterior. Les inscripcions a través d’Internet s’iniciaran a les 8h i, a partir de les 9h, de manera presencial i per telèfon.

 

Les activitats previstes apleguen un ampli repertori d’alternatives. El vessant de les activitats físiques torna a ser un dels més nombrosos, amb aeròbic, gimnàstica, ioga, pilates i un llarg etcètera. Els idiomes tornen també a ser prioritaris, amb anglès, alemany, francès i italià en diferents nivells. Hi ha també propostes adreçades a les etapes de l’embaràs i la petita infància, als infants i joves o l’Aula de Noves Tecnologies. En l’àmbit de la dansa i la música, els interessats es poden apuntar a sevillanes, salsa, bollywood, country line dance, sardanes, balls tropicals en línia o iniciacions a la guitarra o al cant. Pel que fa a la cuina, es proposen cursos per aprendre a fer conserves i mermelada, arrossos, tapes i còctels sense alcohol, o de cuina de carmanyola, entre d’altres. I pel que fa a les manualitats i l’artesania, destaquen els tallers d’aprendre a fer anar la màquina de cosir, de fer arranjaments de roba, de “trapillo”, d’il·lustració creativa o de retrat, per citar-ne només alguns. La programació completa de propostes es pot consultar al web www.igualada.cat.

 

Activitats del barri de Sant Agustí

 

D’altra banda, el proper dilluns, 18 de gener, comencen també les inscripcions per als cursos que s’organitzen des del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí per als mesos de febrer a juny. La programació inclou cursos bàsics de familiarització amb les noves tecnologies, un taller de memòria, un de coneixement del mòbil, un de manteniment d’ordinadors i un de retoc fotogràfic.

 

S’obren també els cursos d’activitat física per a la gent gran, d’alfabetització per a persones nouvingudes i també els cursos de català oral. També es continuarà oferint suport a les tasques escolars els dimarts i dijous de 17:30 a 19:30h a l’espai infantil de la Biblioteca Central.

 

Les inscripcions per als cursos, es podran fer de forma presencial a partir del proper dilluns 18 de gener, de 9 h a 14 h, a l’oficina del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí, al carrer Doctor Joan Mercader, 3, o a través de la pàgina web usuaris.igualada.cat, on els usuaris, un cop registrats, poden inscriure’s.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*