Inici Què fem? Dimarts, Portes obertes a l’escola bressol d’El Bruc

Dimarts, Portes obertes a l’escola bressol d’El Bruc

COMPARTIR

[Img #14600]Aquest dimarts 29 d’abril tindrà lloc la jornada de Portes Obertes de l’Escola Bressol Municipal “La Cadireta” d’El Bruc. L’horari d’atenció a les famílies serà de les 17.10 a les 18.40h.  

 

La bressol municipal és oberta des de l’any 2003 i des d’aleshores són molts els infants, tant d’El Bruc com dels municipis veïns, que han crescut tot desenvolupant experiències i coneixements que els han ajudat en la seva incorporació al cicle infantil.

 

Molt sovint es creu que les escoles bressol són espais lúdics que tenen com única finalitat que els infants juguin i es relacionin amb els companys, però estan concebudes com a espai educatiu en el qual l’infant troba la seguretat, estabilitat i confiança necessària per a desenvolupar-se de forma integral i harmònica. Segons ens informen des de la direcció “utilitzem l’experimentació com a recurs pedagògic i com a eina bàsica d’aprenentatge”.

 

Anna Carro, directora de l’escola bressol municipal, ha destacat que “treballem per projectes i en aquest curs l’eix transversal ha estat la descoberta dels sentits”. Paral·lelament, “s’ha encetat el projecte Nendo dango, un mètode innovador i engrescador que ens ha apropat en el respecte a la natura”.

 

Una altra activitat que ha resultat molt profitosa i és permanent a l’escola bressol és el programa de motivació lectora, i dos elements fonamentals són, les sortides quinzenals a la biblioteca amb les que es genera un vincle estret i es converteix en un espai proper i habitual en la vida dels nens, i les visites anuals d’un il·lustrador al Centre escolar. A part de tots aquests projectes s’ofereix les activitats quotidianes com la música, psicomotricitat, tallers, pintura i celebració de festes populars i tradicionals. Des de la direcció es creu que també és molt important afavorir la participació activa de les famílies i per aquest motiu s’ofereixen i s’organitzen sortides i tallers on hi poden participar els pares juntament amb els seus fills.

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*