Inici Destacats Dijous, acte de presentació d’Alba Vergés com a candidata d’ERC a l’alcaldia...

Dijous, acte de presentació d’Alba Vergés com a candidata d’ERC a l’alcaldia d’Igualada

COMPARTIR

Esquerra Republicana d’Igualada celebrarà l’acte de presentació de la candidata a l’alcaldia, Alba Vergés, el proper dijous 2 de juny a les 20h. L’acompanyaran el portaveu republicà a l’ajuntament, Enric Conill, i també el President d’ERC, Oriol Junqueras. A més a més, també hi haurà Consellers de la Generalitat de Catalunya, alcaldes de l’Anoia i del país i el candidat a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, així com també diversos diputats d’ERC.

Els republicans donen el tret de sortida de la nova candidata a l’alcaldia, Alba Vergés, amb un acte de presentació on hi intervindrà tant l’exconsellera igualadina com també el portaveu del grup municipal d’Esquerra, Enric Conill, i en el que explicaran els principals eixos de la candidatura republicana per les eleccions municipals de l’any vinent.

Des d’Esquerra expliquen que “arriba el moment del canvi a Igualada” per tal d’”afrontar els reptes de present i futur que té la ciutat” i construir una Igualada “molt millor”. Afirmen que “l’Alba Vergés aporta una gran experiència de govern que posa al servei de la ciutat que s’estima i això combinat amb el treball de l’Enric Conill i l’equip d’ERC Igualada vesteix una candidatura guanyadora per assolir l’alcaldia a l’any vinent i transformar la ciutat” ja que “Igualada no pot ajornar més la transformació necessària per tornar a ser una ciutat capdavantera de Catalunya i no perdre cap més tren”.

Després d’unes setmanes d’anunciar-se que Vergés optaria a ser la candidata d’Esquerra, s’ha celebrat l’assemblea de militants per escollir-la amb una àmplia majoria dels suports.

2 COMENTARIS

  1. I aquesta es aquella que en el seu curriculum només pot lluir la seva intervenció en el Parlament quan un diputat li va fer una pregunta i ella amb tota la mala educació possible li va contestar: «se m’inflen els ovaris»…Quin nivell! I aquesta junt amb la banda de farsants que tenim incrustada a les institucions i vivint amb l’esquena dreta i amb la mà arrapada a la caixa de l’erari public, han enfonsat i desprestigiat aquest dissortat territori enganyant als pobres inocents que els votaven,

    https://politica.e-noticies.cat/vot-de-castig-a-alba-verges-140901.html

  2. No; aquesta es la que al març de 2020 deia com a consellera de Salut deia “està tot controlat” quan es va confinat Igualada

FER UN COMENTARI

*