Inici Poliesportiu Després de set victòries, arriba la primera derrota amb el líder

Després de set victòries, arriba la primera derrota amb el líder

CLUB VOLEI BALÀFIA LLEIDA 3 – 0 PINTURES PLANELL IGUALADA

Dissabte passat l’equip sènior masculí del Pintures Planell Igualada VC va jugar el partit corresponent a la vuitena jornada de Primera Divisió Catalana contra el líder, el CV Balàfia Lleida. Després de 7 victòries consecutives, els igualadins s’enfrontaven amb un equip que portava encara millors números.

El partit va començar molt igualat i es van poder veure dos equips marcats per la contenció, el respecte entre si era màxim i el resultat del marcador així ho reflectia. Cap a les acaballes del set va ser quan els igualadins van fer l’apretada final i van aconseguir posar-se per davant del marcador. Però tot seguit el Balàfia va fer un temps mort i va aconseguir els 4 punts, de manera consecutiva, que li faltaven per endur-se el set. Després d’aquest set els igualadins van quedar força tocats moralment i van començar el segon set amb moltes errades. Aquestes errades van anar acompanyades amb un escreix de l’equip rival que va esdevenir imparable en el que restava de partit.

Els igualadins no van mostrar-se sòlids en defensa ni definitius en l’atac, una mica per la manca de precisió causada sobretot per la manca de confiança, mentre que els lleidatans van anar fent un joc clàssic que els va donar molt rendiment. Dels aspectes tàctics/tècnics cal destacar el potent servei lleidatà i la consistència del bloc, aquesta última molt per sobre de la dels igualadins. En definitiva podríem dir que el primer set va marcar molt el partit, i la derrota dels [Img #2468]igualadins en aquest va fer que els entressin els dubtes i la desconfiança. Aquestes coses passen i hauran de treballar per tenir la capacitat de capgirar la situació, o almenys per no ser tant vulnerables en situacions adverses.

En la propera jornada els igualadins jugaran a casa contra l’AE AULA, equip de mitja taula recentment ascendit i per tant desconegut, al gimnàs del pavelló de les comes a les 6h de la tarda.

Resultats dels altres equips de l’Igualada Volei Club:

Sènior masculí B:
PINTURES PLANELL IGUALADA ‘B’     1 – 3     CV VILAFRANCA
20-25/16-25/27-25/22-25

Sènior femení A:
C.V. AA LLARS MUNDET ‘B’                   1 – 3     PINTURES PLANELL IGUALADA VC
25-23/25-27/17-25/21-25

Sènior femení B:
PINTURES PLANELL IGUALADA ‘B’      0 – 3     TARRAGONA SPSP-2017
16-25/18-25/11-25

Juvenil i cadet femení descansaven aquesta setmana. Els dos equips van anar dissabte matí a Barcelona a una jornada que va organitzar la Blume per a equips base, on les jugadores van rebre uns entrenaments juntament amb altres equips d’altres clubs. A més van poder fer partits barrejats per tal de conèixer una mica millor el món que envolta el voleibol.