Inici Cartes dels lectors El desordre del govern de Montbui

El desordre del govern de Montbui

COMPARTIR

L’Ajuntament de Montbui en estat d’ingovernabilitat, malauradament l’experiment ha fracassat, el nou equip de govern de l’ajuntament no està a l’alçada per governar el poble. Van néixer de la necessitat de fer fora a l’exalcalde. Això el va unir per presentar candidatura conjunta, una amalgama d’ex-PSC, ICV, Veïns amb veu, Som poble… Traduint-se en «Ara Montbui». Els cants de sirenes van arribar a tot el municipi i el veïnat va quedar engalipat amb la il·lusió i frescor que es respirava, ara bé ja van complir amb el seu primer objectiu fer fora l’exalcalde, però ara toca governar i això no és bufar i fer ampolles com creien, surten els egos personals la inexistència del lideratge del nou alcalde amb els seus regidors es veu a simple vista.

Els ajuntaments sols tenen unes competències limitades, com bé són la recaptació dels impostos municipals, guals, escombraries, IBI, manteniment, neteja i direcció de centres de recursos municipals, com bé són poliesportius, manteniment i neteja de l’espai públic, parc i jardins municipals i la via pública, l’asfalt i voreres dins del municipi. Bé doncs limitant-se a l’única competència real i efectiva que té l’alcalde i els regidors al qui delega les funcions, han demostrat ser incapaços de gestionar-ho. Els carrers són bruts, les herbes desborden com un joglar, la poda ni parlar-ne, l’asfalt i les voreres es converteixen en trampes per als vianants són molts els veïns i veïnes que per culpa de la deixadesa i el mal estat han estat víctimes de caigudes al municipi.

La tristesa no és només per la deixadesa, desinterès, inacció, ingovernabilitat, incapacitat de lideratge, és per la manca de compromís i de desídia. Montbui no es mereix això. El veïnat murmura, però ningú diu res en veu alta, tothom se sent avergonyit d’haver confiat en aquest canvi i ens han venut gat per llebre.

Grup municipal del PSC-Montbui

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*