Inici Societat Desfilada a Pujalt per la Marató de TV3

Desfilada a Pujalt per la Marató de TV3

COMPARTIR

L’Associació de Dones de l’Anoia i l’Alta Segarra, va dur a terme el passat 27 de novembre un acte en benefici de la Marató de TV3, enguany dedicada a la Salut Mental. L’acte, una desfilada de models, va tenir lloc al Cobert, local social de Pujalt. Aquesta ha estat la tercera edició de la Marató en què l’associació ha col·laborat, en aquestes tres edicions han aconseguit un total de 4200 €. La recaptació de la d’aquest any ha estat de 1600 €.

La desfilada, sota el lema Un any de la nostra vida, feia un repàs del vestuari que ens posem en els diferents moments i estacions d’un any de la nostra vida. Les models eren dones de l’Associació o properes a l’Associació, i els vestits que formaven part de la desfilada eren propis, totes elles van rebuscar en el fons dels seus armaris per trobar allò corresponent al moment o estació que volien representar-la primavera, l’estiu, la tardor, la castanyada, l’hivern, Cap d’Any, etc. L’objecte d’aquesta desfilada era evidentment recollir diners per la Marató, però al mateix temps va facilitar que es pogués mostrar tot allò que tots tenim dins l’armari i que a causa de la pandèmia fa temps que no hi ha hagut ocasió per a lluir-ho. Dones de diferents edats i, mainada inclosa, ens van oferir, doncs, una variada mostra de vestits i complements, fins i tot pijames ben calentons. Cal esmentar que un parell de les participants ens van recitar una poesia i una parella va fer una demostració d’un ball.

Van participar en l’acte veïnes de St. Pere Sallavinera, Capellades, els Prats de Rei, Calaf, St. Martí de Sesgueioles, Castellfollit de Riubregós, Collbató, St. Martí de Tous, i de Pujalt i la Guàrdia Pilosa que van treballar preparant l’espai, la passarel·la i la posada en escena.
La vetllada va acabar amb el que podríem dir el tancament de l’acte de comiat a Antoni de Solà del dia 18 de setembre, que va ser interromput per la pluja, a causa de la qual hi va haver alguns amics-artistes que no van poder oferir la seva aportació, i van voler aprofitar per fer-ho tot col·laborant en la Marató.

Ramon Prat va explicar breument el perquè de les actuacions recordant a l’Antoni i va començar interpretant Shallow amb la Dolça. Tot seguit va ser la Dolça sola qui ens va demostrar la magnífica veu que té aquesta noieta d’onze anys. El Ramon va comentar que possiblement la seva passió pel cant li ve de l’assistència, des que tenia pocs mesos, a les diferents edicions de l’Òpera a la Pedra, que es dur a terme a l’Astor cada estiu des de fa més de tretze anys. La seva actuació va acabar amb la cançó Al partir de Nino Bravo, una de les que li agradaven molt a l’Antoni. Seguidament, van ser Jaume Vizcarra i Isidre Prat, que ens van oferir les cançons que tenien preparades pel comiat i alguna més, entre les quals hi havia nadales, donada la proximitat de les Festes i recordant algun Nadal que havien actuat a Pujalt.

Al final de l’acte va intervenir Pere Masana, alcalde de Pujalt, que va agrair les intervencions i que s’hagués pogut tancar l’acte per l’Antoni que es va iniciar el dia 18 de setembre i havia quedat interromput. Va aprofitar la seva intervenció per anunciar que, a petició de diferents persones i també del mateix consistori, s’havia pensat a fer un acte anual en Memòria de l’Antoni, un acte multidisciplinari, però monogràfic, intentant de tractar els diferents àmbits en què l’Antoni havia interactuat: Memorial, Observatori, energies renovables, pagesia, turisme, cultura i un llarg etc., dedicant cada edició a un tema diferent. No va parlar del format ni de la data concreta, però sí que va anunciar que seria al mes de novembre i que es tractaria d’un acte dinàmic. També va comentar que es faria una comissió per tal de preparar-lo.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*