Inici Destacats David Roig, reelegit president d’ERC a Vilanova del Camí

David Roig, reelegit president d’ERC a Vilanova del Camí

COMPARTIR

El passat 12 de novembre, la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Vilanova del Camí va celebrar una assemblea per tal de renovar la seva presidència i els càrrecs de l’executiva; així com també fer una valoració dels primers mesos de la legislatura.

Des de l’any passat David Roig ja ocupava la presidència de la secció local, i la militància li ha tornat a fer confiança de forma unànime, per continuar sent-ne el president, juntament amb la resta de membres de l’executiva.

La nova executiva està encapçalada per David Roig a la presidència; Ester Camacho, secretària d’organització i secretària de la Dona; Ramon Conesa, secretari de finances; Glòria Vilà, secretària de política municipal i secretària d’imatge i comunicació i Montse Valentí com a secretària de l’executiva.

Pel que fa els primers mesos de mandat municipal, el grup els ha valorat molt positivament i s’ha encoratjat als regidors presents «a seguir treballant pel poble amb la mateixa dedicació, entusiasme i compromís que fins ara».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*