Inici Destacats Dani Vendrell, nou alcalde dels Hostalets de Pierola 

Dani Vendrell, nou alcalde dels Hostalets de Pierola 

COMPARTIR

El cap de llista de Sumem pels Hostalets, Dani Vendrell, ha estat escollit com a nou alcalde dels Hostalets de Pierola en la sessió extraordinària celebrada aquest dimecres a la tarda a l’Auditori Cal Figueres.

Assumeix el càrrec per al segon any de mandat, fruit de l’acord de govern entre els grups municipals d’ERC i Sumem, després de la renúncia a l’alcaldia de Gerard Parcerisas i que es va formalitzar en el ple de la setmana passada. És la tercera etapa de Dani Vendrell al capdavant del consistori, després d’haver ostentat l’alcaldia durant els mandats 2011-2015 i 2015 -2019.

Dani Vendrell en aquest inici de mandat ha ocupat la primera tinença d’alcaldia i les regidories d’Urbanisme, Espai Públic, Gent Gran, Turisme i el CRIP.

El pacte de govern contempla que Gerard Parcerisas, cap de llista d’ERC, tornarà a l’alcaldia en els dos darrers anys de mandat.

Dani Vendrell ha rebut el suport dels quatre regidors d’ERC i els tres de Sumem, pels quatre obtinguts pel cap de llista de Junts pels Hostalets, Jordi Parcerisas, qui també ha presentat la seva candidatura a l’elecció, en la votació que s’ha dut a terme a mà alçada.

Dani Vendrell, en la seva intervenció ja com a nou alcalde, ha afirmat que «durant aquest primer any de mandat hem fet molta feina. Hi ha molt bona sintonia en l’equip de govern i amb un objectiu comú que és millorar la vida dels hostaletencs i hostaletenques».

«A nivell personal tenia moltes ganes de tornar a l’alcaldia, crec que és un premi per al meu grup i la seva gent. Als qui em coneixeu sabeu que m’agrada la responsabilitat, decidir, tirar projectes endavant i crec que tenim el millor equip de govern per fer-ho».

La propera setmana, durant el ple ordinari que s’ha de celebrar el dimecres 10 de juliol, està previst incloure la nova configuració del cartipàs que se’n deriva després d’aquest relleu a l’alcaldia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*